Av, det gjorde ondt

Kontakt Online booking

Av, det gjorde ondt


Dit personlige lederskab og følelser

Hvad har dit personlige lederskab og følelser med hinanden at gøre?

En hel del.

Du kan vælge at have et bevidst og afslappet forhold til dine følelser eller du kan vælge at undertrykke dem, flygte fra dem eller på anden måde ignorere, at de er en del af dig og en stor del af, hvordan du oplever livet.

Vi mennesker kan i udgangspunktet bedre lide sjov, glæde og nydelse end frygt, sorg og smerte.

Det er logisk. Men forestil dig, at du var glad for din højre arm, men ikke for din venstre.

Du har brug for begge arme og du har også brug for at mærke alle de følelser, der af den ene eller anden grund melder sig hos dig.

I går tog min datter afsted på 4 måneders jordomrejse. Det er første gang, vi er fra hinanden i så lang tid.

Der har været forberedelser i længe, og der har derfor også været god tid til at vænne sig til tanken.
Det er mere end glædeligt og værd at fejre, at min lille sommerfugl er flyvefærdig og føler sig både rustet og nysgerrig nok til at rejse ud og opleve en masse på egen hånd.

Alt det gode ændrer dog ikke ved, at selve afskedsdagen blev en tårevædet affære, hvor selv min vandfaste mascara måtte opgive at holde på formerne. Navlestrengen smertede og smerter også nu, hvor jeg savner hende i den dagligdag, hvor vi normalt har masser af kontakt.

I mit personlige lederskab har jeg gennem de seneste år lært at mærke denne smerte, der som en bølge kan oversvømme mig det ene sekund for derefter at trække sig tilbage igen det næste.

Netop denne smerte er jo “bare” et aspekt af den kærlighed, jeg også mærker. En pris, kan man kalde det.
Når vi virkelig elsker nogen, slipper vi ikke for smerte, savn og sorg – det faktum kan vi lige så godt ærligt acceptere i stedet for at løbe fra det eller kæmpe imod det.

Jeg har ikke (som tidligere) lyst til at undertrykke dette aspekt ved at spise en kage, powershoppe eller fordybe mig i mere arbejde.

Til gengæld har jeg forstået, at bevægelse, fx i form af en gåtur, kan forløse disse “upopulære” følelser, så de ikke fryser sig fast og blokerer mine celler på en måde, der underminerer mit velbefindende.

Vores følelser er også en del af os. En virkelig vigtig del.

Så lad dem være der. Træk vejret igennem dem og kom videre uden blokeringer og trang til at dulme. Måske gør det ondt for en stund, men du kommer videre – allerbedst, når du bare tør være dig selv.

[otw_shortcode_info_box border_type=”bordered” border_color_class=”otw-green-border” border_style=”bordered” rounded_corners=”rounded-10″ background_pattern=”otw-pattern-5″]PS. Dine følelser er et vigtigt aspekt af dit personlige lederskab.

Vil du lære at være ok med alle følelser og slippe for undvigemønstre, kan jeg hjælpe dig på en måde, der er tilpasset dit behov.

Ring til mig på 28 83 05 32 eller skriv på info@dianateresa.dk [/otw_shortcode_info_box]

Skriv til os

22 19 10 32