Det nye år er dit

Kontakt Online booking

Det nye år er dit


nytår 2016

Et nyt og stadig ubrugt år giver anledning til statustanker og ønsker om forandring.

En del af os kom ganske forpustede ud af 2016, der har budt på lidt af hvert og ikke mindst et skærpet trusselsbillede, når vi kigger på verden omkring os.

Ville det ikke være rart at slippe al den støj og starte på en frisk, worldwise?

Medierne puster til vores frygt, fordi de lever af den. Det er deres bedste middel i kampen for egen overlevelse.

Jeg tilhører den flok, der kan lide at holde sig opdateret om udviklingen, ikke kun på min egen matrikel, men også i den globale landsby.

Den interesse har fået mig til at se perspektiverne i det, vi oplever i dagligdagen og hvordan de samme mønstre ser ud, når de bliver trukket op på globalt niveau.

For det er de samme mønstre, der gør sig gældende.

Når et menneske, en religion eller en leder krænker en anden ditto, så opstår der ubalance, som skaber en ny (ubalanceret) reaktion.

Når et menneske, en religion eller en leder udnytter en anden ditto, så opstår der også en ubalance, der giver kraftige dønninger.

Og når et menneske, en religion eller leder påstår, at det er alle de andre, der er årsagen til alle mulige problemer, så er der en vigtig pointe, der går tabt – især for den, der peger fingre.

Tag året til dig

Hvad nu, hvis hver enkelt af os skærpede fokus på, hvad vi hver især selv bidrager med?

Hvor ofte peger vi selv fingre ad andre, når vi ikke ønsker at se vores egen andel og tage ansvar for den?

Hvor ofte er vi mere optagede af, hvad de andre gør – og især hvad de efter vores egen mening gør forkert?

Hvor ofte kommer vi til at nedgøre andre, bare ved at ville bestemme eller være “hjælpsomme”, forstået på den måde, at vi i virkeligheden mellem linierne siger: Nu skal jeg hjælpe dig, for du kan jo ikke selv?

Hvis du virkelig vil gøre en forskel, så tænk over, hvordan du er et eksempel for dig selv og for andre.

Hvordan er du i din familie, med dine børn, partner, med dine venner, på dit arbejde, i din opgang eller på din vej?

You learn by imitation and teach by example

For mig er den sætning indbegrebet af lederskab helt ned på det personlige plan.

Sagt på en anden måde: Du lærer ved at efterligne andre og du lærer fra dig og påvirker andre med dit eget eksempel.

Så opfordringen lyder: kig indad og se nøje efter, ikke alene om dine værdier kan være med til at skabe den verden, den fremtid og det liv, du ønsker, men også om du rent faktisk efterlever de værdier.

De fleste ved, at børn efterligner deres forældre. Men vi har allesammen rollemodeller, også som voksne.

Det afgørende er ikke kun, hvad vi siger, men også hvad vi helt reelt gør. Om vi sætter handling bag ord.

Uanset om du er opmærksom på det eller ej, så er der andre, der kigger på dig og lærer af dig.

Så giv dem noget stort, meningsfuldt og kærligt at lære af. Børn som voksne.

Lev op til dit eget ideal

Mit eget ønske for 2017 handler derfor om at fylde mine værdier endnu bedre ud, end det hidtil er lykkedes for mig.

Jeg vil holde øje med, hvornår jeg (ubevidst) kommer til at overskride andres grænser og hvornår jeg glemmer selv at tage ansvar.

Og så vil jeg skærpe fokus på at sætte handling bag mine ord og ønsker, så det ikke kun bliver ved de gode intentioner.

For mit nye år er mit og det bliver, hvad jeg selv gør det til.

Jeg ønsker dig næringsrig udvikling, mening og livsglæde i det nye år.

 

 

Referencer

Anne og Morten

Vi havde brug for hjælp til at bryde et usundt mønster af skænderier. Vi ønskede hjælp til bedre at forstå hinanden og vores forskellige måder at reagere på i skænderier. Vi har lært meget om hinanden og selvom kærligheden aldrig har manglet i vores forhold, så føles det bare så let at elske hinanden nu. Stor tak til Diana ❤️

Vi har især haft gavn af at forstå hinandens reaktionsmønstre. Med en grundig forståelse heraf er vores kommunikation blevet meget bedre.
For os har Diana skabt nogle meget trygge rammer, der har gjort det muligt for os begge at være sårbare i processen. Diana har været god til at give plads til os begge to og samtidig givet os en masse konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge i hverdagen sammen

Nadia C. 33 år

Terapien hos Diana har hjulpet mig med at få en forståelse og ikke mindst fornemmelse for mig selv og de udfordringer jeg har haft, især i kærlighedsrelationer.
Diana har på ganske kort tid sporet sig ind på og hjulpet mig med at turde italesætte og mærke mine egne følelser. Hendes varme, rolige tilstedeværelse har støttet mig i at lande mere i mig selv.

Diana har en mild og alligevel særdeleshed effektiv måde at arbejde på, hvilket på kort tid har gjort mig i stand til at komme i kontakt med dybere følelser og tilstande (fra min opvækst og tidligere erfaringer) som jeg ikke har været fuldt bevidst om at jeg egentlig gik og “bar” rundt på.
Det har været en enorm forløsning og lettelse at få øje på, og det har været hjælpsomt at være i det rum, som Diana skaber, hvor jeg har kunne besøge de følelser som jeg ellers har haft svært ved at håndtere på egen hånd.

Jeg har været rigtig glad for terapien hos Diana, fordi hendes empatiske og aldrig dømmende tilgang gør det naturligt for mig at turde være hudløst ærlig også dér, hvor det gør særligt ondt eller hvor jeg ikke er så stolt af mig selv.

Den tillid, hun vækker, og den måde, hun arbejder på, har været en afgørende forudsætning for den forandring, jeg har formået at skabe med hendes professionelle tilgang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Diana som terapeut!

Nadia C. 33 år
Antropolog

Mette S. 45 år

Med Diana som lyttende, klippefast, empatisk og tillidsvækkende terapeut, har jeg begivet mig ud på en indre rejse, hvor jeg gradvist har forandret mit indre kaos til et langt mere roligt og selvkærligt udgangspunkt. Det er som at finde et nyt og langt stærkere fodfæste.
Jeg har forstået, hvordan jeg fra de tidlige år har valgt strategier, der nok var hjælpsomme engang, men som i min voksne alder har stået i vejen for at finde en sund balance, særligt i mine relationer, herunder i relationen til mig selv.
Diana har støttet mig hele vejen og udfordret mit verdensbillede på en nænsom og virkningsfuld måde. Jeg ved ikke præcist, hvad det er, hun gør, men jeg oplever ofte, at noget har forandret sig til det bedre inde i mig.
Hun har en evne til både at se og gå til roden af, hvor det går galt. Jeg føler mig altid set og får aldrig serveret løsninger, der i sidste ende måske alligevel ikke ville være det rigtige. Hun gør sig aldrig klog på mig, men undersøger, bid for bid og vedholdende, hvordan det er at være mig og hun gør sig altid umage med at forstå præcist hvor det er, skoen trykker. Det gør mig virkelig tryg og selvom vi udforsker svære følelser, er hun med mig og jeg tør være nysgerrig på mig selv og mine egne sårbarheder.
Jeg vil til hver en tid anbefale Diana som terapeut, hvis du virkelig ønsker dybt forankrede forandringer. Det kan tage tid og det koster en personlig indsats, men jeg har aldrig gjort nogen vigtigere investering.

Mette S. 45 år
Cand. Merc.

Filichia, 30 år

Jeg har været i forløb med Diana som terapeut, ikke bare en gang, men hele 3 gange i fulde forløb.
Diana har været virkelig god til at støtte og hjælpe mig med mine udfordringer. Hun formår virkelig at få mig til at mærke og reflektere uden nogensinde at dømme eller blande noget ind, som ikke er relevant for netop mig. Hun er optaget af mine oplevelser og spørger undersøgende ind lige der, hvor mine udfordringer har sit udspring.
Derfor er det altid Diana, jeg vender tilbage til, enten når jeg har brug for en enkelt sesion eller gennemføre endnu et forløb, der altid er af høj kvalitet. Af samme årsag er det også Diana, jeg anbefaler, når jeg hører fra andre, at de har svært ved at finde den rette terapeut.
Fra hjertet tak for al din hjælp og støtte.

Knus
Filichia, 30 år
Hypotisør

Skriv til os

22 19 10 32