Parterapi for unge

Kontakt Online booking

Parterapi for unge i København K

Et forhold kan være en smuk og berigende oplevelse, men det kan også være en kilde til frustration og konflikt. Også unge mennesker, der prøver at finde sig selv og deres plads i verden, kan have svært ved at navigere i kærlighedens kompleksitet. Oplever du og din partner udfordringer i jeres forhold? Så kan parterapi for unge være en mulighed for at forbedre jeres kommunikation, forståelse og kærlighed til hinanden. 

Hos Lifeship tilbyder jeg parterapi for unge, hvor vi skridt for skridt sammen stiller skarpt på, hvilke dynamikker der er på jeres spil i jeres forhold. Derudover kommer vi også ind på, hvordan vi kan ændre dem til positiv og tryg kontakt – også når noget bliver svært. 

En parterapi-session varer 75 minutter. Vi afdækker, hvor jeres udfordringer er og identificerer den dynamik, I typisk får aktiveret mellem jer og som forhindrer jer i at finde løsninger og skabe et trygt og nært forhold.

Hvis I er blevet nysgerrige eller har uddybende spørgsmål, så ring endelig på tlf. 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk.

OBS! Da jeg pt følger efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi på EFT Instituttet i København, tilbyder jeg lige nu nedsat pris – kontakt mig for yderligere information.

 

parterapi for unge i København

Hvornår er parterapi for unge relevant?

Parterapi for unge kan være en god løsning, når du og din partner føler, at I ikke kan kommunikere effektivt og ikke lytter til hinanden. Når I har for mange konflikter og ikke kan finde løsninger eller går i stå, når I forsøger. Måske er det undgår I bevidst eller ubevidst at tale om dét, der er svært for jer hver især.

Det kan også være en god mulighed, når du og din partner har oplevet traumer eller tab, der fylder i bagagen og har indflydelse på jeres forhold – måske endda uden at i er klar over det. Her får I mulighed for at lære mere om hinanden samt opbygge og bevare fundamentet for et dejligt, tilfredsstillende og meningsfuldt parforhold.

Parterapi kan hjælpe med at opbygge et stærkere forhold og give jer de færdigheder, der er nødvendige for at håndtere de udfordringer, livet altid byder på hen ad vejen.

parterapi for unge i København

 

Terapien kan hjælpe med at styrke kommunikationen og bryde negative mønstre, der fører til konflikter og spænding mellem jer.

Terapien hjælper også med at lære jer mere om hinandens følelser og behov, samt øge niveauet af intimitet og omsorg.

 

 

En af de største fordele ved parterapi for unge hos Lifeship er, at I er opmærksomme på det arbejde, en sund og givende parrelation kræver. I tager problemerne i opløbet, fremfor at trækkes med dem for længe. 

I tilbydes et sikkert og støttende rum, hvor I kan dele tanker og følelser i en ikke-dømmende og fortrolig atmosfære med mig som proces-guide.

Her finder du parterapi til jer

Hos Lifeship i hyggelige Kompagnistræde finder du parterapi i København for unge. Selvom du og din partner måske tænker, at parterapi er for mere modne mennesker, hvor kærligheden er død og gnisten er borte, så kan unge mennesker i lige så høj grad have gavn af parterapi. 

I forhold med unge mennesker kan der være lige så mange udfordringer, som måske bare har en anden karakter. Ikke desto mindre kalder det på løsninger, som I finder gennem parterapi.

Hvis I er et ungt par, der kæmper med negative mønstre, højt konfliktniveau eller mangelfuld kommunikation, kan parterapi i København for unge være en værdifuld for jer. Jeg tilbyder en støttende og fortrolig atmosfære, hvor I kan udforske jeres følelser og arbejde med jeres udfordringer. Lær at kommunikere bedre, øge selvtilliden og opbygge en sund balance.

På den måde bygger I et bæredygtigt og meningsfuldt forhold fremover.

Book jeres første tid nu

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk

Du kan også gå direkte til Online booking

PS Jeg har også enkelte aften tider – kontakt mig, hvis du har dét behov.

 

Emotionsfokuseret Parterapi og parterapi for unge i København

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Referencer

Anne og Morten

Vi havde brug for hjælp til at bryde et usundt mønster af skænderier. Vi ønskede hjælp til bedre at forstå hinanden og vores forskellige måder at reagere på i skænderier. Vi har lært meget om hinanden og selvom kærligheden aldrig har manglet i vores forhold, så føles det bare så let at elske hinanden nu. Stor tak til Diana ❤️

Vi har især haft gavn af at forstå hinandens reaktionsmønstre. Med en grundig forståelse heraf er vores kommunikation blevet meget bedre.
For os har Diana skabt nogle meget trygge rammer, der har gjort det muligt for os begge at være sårbare i processen. Diana har været god til at give plads til os begge to og samtidig givet os en masse konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge i hverdagen sammen

Nadia C. 33 år

Terapien hos Diana har hjulpet mig med at få en forståelse og ikke mindst fornemmelse for mig selv og de udfordringer jeg har haft, især i kærlighedsrelationer.
Diana har på ganske kort tid sporet sig ind på og hjulpet mig med at turde italesætte og mærke mine egne følelser. Hendes varme, rolige tilstedeværelse har støttet mig i at lande mere i mig selv.

Diana har en mild og alligevel særdeleshed effektiv måde at arbejde på, hvilket på kort tid har gjort mig i stand til at komme i kontakt med dybere følelser og tilstande (fra min opvækst og tidligere erfaringer) som jeg ikke har været fuldt bevidst om at jeg egentlig gik og “bar” rundt på.
Det har været en enorm forløsning og lettelse at få øje på, og det har været hjælpsomt at være i det rum, som Diana skaber, hvor jeg har kunne besøge de følelser som jeg ellers har haft svært ved at håndtere på egen hånd.

Jeg har været rigtig glad for terapien hos Diana, fordi hendes empatiske og aldrig dømmende tilgang gør det naturligt for mig at turde være hudløst ærlig også dér, hvor det gør særligt ondt eller hvor jeg ikke er så stolt af mig selv.

Den tillid, hun vækker, og den måde, hun arbejder på, har været en afgørende forudsætning for den forandring, jeg har formået at skabe med hendes professionelle tilgang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Diana som terapeut!

Nadia C. 33 år
Antropolog

Mette S. 45 år

Med Diana som lyttende, klippefast, empatisk og tillidsvækkende terapeut, har jeg begivet mig ud på en indre rejse, hvor jeg gradvist har forandret mit indre kaos til et langt mere roligt og selvkærligt udgangspunkt. Det er som at finde et nyt og langt stærkere fodfæste.
Jeg har forstået, hvordan jeg fra de tidlige år har valgt strategier, der nok var hjælpsomme engang, men som i min voksne alder har stået i vejen for at finde en sund balance, særligt i mine relationer, herunder i relationen til mig selv.
Diana har støttet mig hele vejen og udfordret mit verdensbillede på en nænsom og virkningsfuld måde. Jeg ved ikke præcist, hvad det er, hun gør, men jeg oplever ofte, at noget har forandret sig til det bedre inde i mig.
Hun har en evne til både at se og gå til roden af, hvor det går galt. Jeg føler mig altid set og får aldrig serveret løsninger, der i sidste ende måske alligevel ikke ville være det rigtige. Hun gør sig aldrig klog på mig, men undersøger, bid for bid og vedholdende, hvordan det er at være mig og hun gør sig altid umage med at forstå præcist hvor det er, skoen trykker. Det gør mig virkelig tryg og selvom vi udforsker svære følelser, er hun med mig og jeg tør være nysgerrig på mig selv og mine egne sårbarheder.
Jeg vil til hver en tid anbefale Diana som terapeut, hvis du virkelig ønsker dybt forankrede forandringer. Det kan tage tid og det koster en personlig indsats, men jeg har aldrig gjort nogen vigtigere investering.

Mette S. 45 år
Cand. Merc.

Filichia, 30 år

Jeg har været i forløb med Diana som terapeut, ikke bare en gang, men hele 3 gange i fulde forløb.
Diana har været virkelig god til at støtte og hjælpe mig med mine udfordringer. Hun formår virkelig at få mig til at mærke og reflektere uden nogensinde at dømme eller blande noget ind, som ikke er relevant for netop mig. Hun er optaget af mine oplevelser og spørger undersøgende ind lige der, hvor mine udfordringer har sit udspring.
Derfor er det altid Diana, jeg vender tilbage til, enten når jeg har brug for en enkelt sesion eller gennemføre endnu et forløb, der altid er af høj kvalitet. Af samme årsag er det også Diana, jeg anbefaler, når jeg hører fra andre, at de har svært ved at finde den rette terapeut.
Fra hjertet tak for al din hjælp og støtte.

Knus
Filichia, 30 år
Hypotisør

Skriv til os

22 19 10 32