Parterapi for unge

Kontakt Online booking

Parterapi for unge i København K

Et forhold kan være en smuk og berigende oplevelse, men det kan også være en kilde til frustration og konflikt. Også unge mennesker, der prøver at finde sig selv og deres plads i verden, kan have svært ved at navigere i kærlighedens kompleksitet. Oplever du og din partner udfordringer i jeres forhold? Så kan parterapi for unge være en mulighed for at forbedre jeres kommunikation, forståelse og kærlighed til hinanden. 

Hos Lifeship tilbyder jeg parterapi for unge, hvor vi skridt for skridt sammen stiller skarpt på, hvilke dynamikker der er på jeres spil i jeres forhold. Derudover kommer vi også ind på, hvordan vi kan ændre dem til positiv og tryg kontakt – også når noget bliver svært. 

En parterapi-session varer 75 minutter. Vi afdækker, hvor jeres udfordringer er og identificerer den dynamik, I typisk får aktiveret mellem jer og som forhindrer jer i at finde løsninger og skabe et trygt og nært forhold.

Hvis I er blevet nysgerrige eller har uddybende spørgsmål, så ring endelig på tlf. 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk.

OBS! Da jeg pt følger efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi på EFT Instituttet i København, tilbyder jeg lige nu nedsat pris – kontakt mig for yderligere information.

 

parterapi for unge i København

Hvornår er parterapi for unge relevant?

Parterapi for unge kan være en god løsning, når du og din partner føler, at I ikke kan kommunikere effektivt og ikke lytter til hinanden. Når I har for mange konflikter og ikke kan finde løsninger eller går i stå, når I forsøger. Måske er det undgår I bevidst eller ubevidst at tale om dét, der er svært for jer hver især.

Det kan også være en god mulighed, når du og din partner har oplevet traumer eller tab, der fylder i bagagen og har indflydelse på jeres forhold – måske endda uden at i er klar over det. Her får I mulighed for at lære mere om hinanden samt opbygge og bevare fundamentet for et dejligt, tilfredsstillende og meningsfuldt parforhold.

Parterapi kan hjælpe med at opbygge et stærkere forhold og give jer de færdigheder, der er nødvendige for at håndtere de udfordringer, livet altid byder på hen ad vejen.

parterapi for unge i København

 

Terapien kan hjælpe med at styrke kommunikationen og bryde negative mønstre, der fører til konflikter og spænding mellem jer.

Terapien hjælper også med at lære jer mere om hinandens følelser og behov, samt øge niveauet af intimitet og omsorg.

 

 

En af de største fordele ved parterapi for unge hos Lifeship er, at I er opmærksomme på det arbejde, en sund og givende parrelation kræver. I tager problemerne i opløbet, fremfor at trækkes med dem for længe. 

I tilbydes et sikkert og støttende rum, hvor I kan dele tanker og følelser i en ikke-dømmende og fortrolig atmosfære med mig som proces-guide.

Her finder du parterapi til jer

Hos Lifeship i hyggelige Kompagnistræde finder du parterapi i København for unge. Selvom du og din partner måske tænker, at parterapi er for mere modne mennesker, hvor kærligheden er død og gnisten er borte, så kan unge mennesker i lige så høj grad have gavn af parterapi. 

I forhold med unge mennesker kan der være lige så mange udfordringer, som måske bare har en anden karakter. Ikke desto mindre kalder det på løsninger, som I finder gennem parterapi.

Hvis I er et ungt par, der kæmper med negative mønstre, højt konfliktniveau eller mangelfuld kommunikation, kan parterapi i København for unge være en værdifuld for jer. Jeg tilbyder en støttende og fortrolig atmosfære, hvor I kan udforske jeres følelser og arbejde med jeres udfordringer. Lær at kommunikere bedre, øge selvtilliden og opbygge en sund balance.

På den måde bygger I et bæredygtigt og meningsfuldt forhold fremover.

Book jeres første tid nu

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk

Du kan også gå direkte til Online booking

PS Jeg har også enkelte aften tider – kontakt mig, hvis du har dét behov.

 

Emotionsfokuseret Parterapi og parterapi for unge i København

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Skriv til os

22 19 10 32