Emotionsfokuseret parterapi

Kontakt Online booking

Emotionsfokuseret parterapi i trygge omgivelser

I min klinik Lifeship i Kompagnistræde 32 A st. København K tilbyder jeg emotionsfokuseret parterapi, der styrker jeres parforhold. Emotionsfokuseret parterapi har særligt fokus på at forstærke følelsesmæssig forståelse, kontakt og kommunikation mellem jer som partnere. I lærer at lytte til hinandens følelser, behov og ønsker samt at finde nye måder at udtrykke jer på, så I skaber et stærkere, tryggere og sundere forhold.

Emotionsfokuseret parterapi kan være effektiv i mange forskellige sammenhænge. Det kan være, når I som par ønsker at styrke jeres bånd, når ønsker at redde jeres forhold, eller når I har udfordringer som følelsesmæssig afstand, mistrivsel i forholdet eller for mange og for hårde konflikter. Terapien hjælper også, hvis I er blevet forældre og ønsker at sikre jeres relation under de nye omstændigheder, der for mange giver et ekstra pres på forholdet. 

Terapien er baseret på samtaler, hvor I udforsker jeres følelser sammen. Det foregår som parsessioner og der kan forekomme individuelle sessioner, alt efter hvilke udfordringer, I står med.


Har I interesse for emotionsfokuseret parterapi, kan I bestille tid via min
online booking her

Ellers er I meget velkomne til at ringe på tlf. 22 19 10 32 eller skrive på mail diana@lifeship.dk for yderligere spørgsmål.

OBS! Da jeg pt følger efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi på EFT Instituttet i København, tilbyder jeg lige nu nedsat pris – kontakt mig for yderligere information.

 

Sådan fungerer EFT parterapi

Er dit forhold fyldt med konflikter, misforståelser eller tavshed? Føler du dig ofte overset eller misforstået af din partner? I så fald er du ikke alene. De fleste par oplever udfordringer i deres forhold, men heldigvis er der hjælp at hente. EFT parterapi er en terapiform, der har vist sig at være effektiv til at styrke båndet mellem par ved at forbedre kommunikation, indsigt og empati. Men hvad er EFT parterapi helt præcis, og hvordan fungerer det?

EFT (Emotionsfokuseret terapi) er en terapiform, der fokuserer på at forbedre kommunikation, opmærksomhed og nærvær mellem partnerne.

Emotionsfokuseret parterapi

 

Terapien er baseret på antagelsen om, at de fleste problemer i et forhold skyldes manglende følelsesmæssig kontakt og forståelse mellem partnerne.

EFT terapi hjælper par med at genoprette denne forbindelse ved at fokusere på jeres følelser og behov.

 

 

 

Et af de vigtigste aspekter af EFT parterapi er fokus på samarbejde og samhørighed. Da EFT er en personcentreret terapi, vil jeg som terapeut opmuntre jer til at dele jeres følelser og behov med hinanden. Dette kan være udfordrende for nogle, men med tiden vil det skabe en tættere forbindelse mellem jer. Med EFT terapi arbejder vi så at sige i maskinrummet – hvor den dynamik, I har indbyrdes, bliver skabt. Vi justerer i maskinrummet, så I bliver i stand til sammen at løse de problemer, der altid vil være, når vi lever et liv tæt sammen.

 

Parterapi og EFT hænger uløseligt sammen

Forhold kan være vanskelige. Selvom du og din partner elsker hinanden og er forpligtede over for hinanden, kan livets stress og udfordringer let tage overhånd. Hvis du føler, at din relation har mistet sin gnist, eller hvis du kæmper med konflikter, kan både parterapi og EFT individuel terapi være nyttige muligheder for at forbedre jeres relation og genetablere en bedre kontakt. 

Mens både parterapi og EFT kan fungere hver for sig, fungerer det endnu bedre sammen. Når jeg som terapeut bruger EFT og parterapi i sammenhæng, kan det hjælpe jer med at få mere ud af behandlingens fokus på kommunikation, følelser, behov og empati. Jeg vil typisk arbejde med jer som par for at hjælpe jer med at finde en måde at kommunikere på, der føles naturlig og komfortabel. Samtidig lærer I også at tale og tage imod, når noget i udgangspunktet er svært. Trygheden betyder alt og er fundamentet for et harmonisk og meningsfuldt parforhold. 

Der er også andre fordele ved at arbejde med parterapi og EFT i sammenhæng. Det giver den enkelte partner vigtig selvindsigt om egen adfærd og forståelse for egne reaktioner. Det virker begge veje i parforholdet. Det hjælper med at øge følelsen af tillid og forståelse mellem partnere og hjælper også med fx med at genopbygge tillid og forbindelse efter svære tider, som utroskab eller andre kriser kan have forårsaget. 

 

Book jeres første tid nu

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk

Du kan også gå direkte til Online booking

PS Jeg har også enkelte aften tider – kontakt mig, hvis du har dét behov.

 

Emotionsfokuseret Parterapi

Jeg glæder mig meget til at høre fra jer!

Skriv til os

22 19 10 32