EFT psykoterapi

Kontakt Online booking

EFT psykoterapi – Få styr på dine følelser

Hvis du har overvejet at begynde i psykoterapi, er du sikkert stødt på forskellige terapiformer, herunder EFT terapi. Men hvad er EFT psykoterapi, og hvordan kan det hjælpe dig? EFT står for emotionsfokuseret terapi. Det er en terapiform, der fokuserer på at skabe en dybere forbindelse mellem følelser, adfærd og handlinger. Jeg tilbyder EFT psykoterapi hos Lifeship i Kompagnistræde 32 A, st. tv, 1208 København K.

EFT psykoterapi er en alsidig terapiform, og den kan hjælpe med en bred vifte af mentale problemer, herunder depression, angst, stress, selvværd, tristhed, vrede, sorg, PTSD, spiseforstyrrelser og overdrevet selvkritik. EFT terapi er også anvendelig for mennesker i forskellige relationer, herunder parterapi, familieterapi, og enkeltpersoner, der søger at forbedre deres relationer til venner, kollegaer, chef osv. 

En af de grundlæggende teknikker i EFT psykoterapi er at lære at mærke og acceptere sine følelser. Det handler også om at forstå sine følelser – hvor de kommer fra og hvad de handler om. Det er således en del af terapien, at du lærer at mærke din krop og de signaler, den sender: spændinger, hovedpine, uro, sansninger i maven osv. Følelser er hverken gode eller dårlige. De er en del af vores evolution og fungerer som vores indre kompas, når vi lærer dem ordentligt at kende.  

Er du interesseret i at høre mere om denne praksis, er du mere end velkommen til at ringe på tlf. 22 19 10 32 eller skrive på mail diana@lifeship.dk

EFT psykoterapeut i København

Vi har alle oplevet situationer, hvor vi føler os overvældet af følelsesmæssige smerter. Uanset om det skyldes en skilsmisse, dødsfald eller stress, kan de følelsesmæssige smerter være uudholdelige for os. Nogle gange kan vi overvinde dem på egen hånd, men ofte kan vi have brug for professionel hjælp. Som EFT psykoterapeut kan jeg hjælpe dig med at tåle din følelsesmæssige smerte og processe den på en hensigtsmæssig måde, der giver dig lindring og forløsning.

Som EFT psykoterapeut hjælper jeg dig også med at forstå din følelsesmæssige smerte ved at arbejde med dig på et dybere niveau. Nogle gange kan en nutidig smerte være voldsom, fordi vi vores nervesystem tidligere har haft en voldsom erindring om samme smerte, fx afvisning/tab. Andre gange kan én smertelig følelse dække over en anden og endnu mere smertelig følelse. Alt sammen ubevidst. Men som EFT psykoterapeut, er det mit speciale at afdække og skabe en nænsom proces, hvor du lander i de autentiske følelser og derigennem får den forløsning, der giver mening og lindring.  

Når vi oplever smerte og lidelse, kan det også ofte være fordi vores følelsesmæssige behov er blevet ignoreret eller ikke opfyldt. Som EFT psykoterapeut vil jeg hjælpe dig med at identificere dine behov og lære dig, hvordan du kan stå ved dem og kommunikere dem effektivt til andre.

En anden måde, hvorpå jeg som EFT psykoterapeut kan støtte dig, er ved at hjælpe dig med at genoprette din følelsesmæssige forbindelse til andre. Når vi oplever følelsesmæssig smerte, kan vi føle os meget alene og isolerede. Som EFT terapeut kan jeg hjælpe dig med at genoprette følelsesmæssig kontakt og forståelse mellem dig og dine nærmeste.

Psykoterapi og parterapi går hånd i hånd

Hvis du og din partner oplever udfordringer i jeres forhold, kan det føles som om, at alting falder fra hinanden. Psykoterapi og parterapi kan hjælpe med at finde en fælles vej ud af det kaos. Som din psykoterapeut kan jeg hjælpe dig med at finde dig selv og dit eget ståsted, så du har et bedre fundament at bygge dit parforhold sundere på. Hvis du er villig til at arbejde gennem disse udfordringer, kan psykoterapi og parterapi være en livsforandrende oplevelse.

Individuel psykoterapi og parterapi kan altså være stærkt indbyrdes forbundet. I mange tilfælde er individuel psykoterapi en vigtig del af parterapien, da det kan hjælpe med at arbejde på individuelle problemer eller sårbarheder, som kan påvirke parforholdet. Individuel psykoterapi kan hjælpe med at håndtere stress, depression, angst og andre mentale udfordringer.

Parterapi hjælper jer som par med at forbedre jeres kommunikationsevne, øge forståelsen og styrke jeres følelsesmæssige bånd. Individuel psykoterapi hjælper dig med at styrke dit eget personlige fundament og rydde op i en eventuel tung bagage. Når disse to kombineres, vil det resultere i en mere effektiv, helhedsorienteret terapi-oplevelse.

Book din/jeres første tid nu

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk

Du kan også gå direkte til Online booking

PS Jeg har også enkelte aften tider – kontakt mig, hvis du har dét behov.

 

Emotionsfokuseret Parterapi

Jeg ser meget frem til at høre fra dig!

Skriv til os

22 19 10 32