Akut parterapi

Kontakt Online booking

Brug for akut parterapi?

Hos Lifeship i Kompagnistræde 32 A st. tv. København K tilbyder jeg akut parterapi, til par der har behov for det. At en relation går i stykker eller er på vej til at bryde sammen, kan have en stor indvirkning på ens liv. Når du oplever akutte situationer, hvor du føler dig fastlåst eller ikke ved hvad du skal gøre, kan det være vanskeligt at tage det første skridt til at få hjælp. Akut parterapi er det vigtige skridt, der hjælper dig og jer videre. 

 

akut parterapi

 

Akut parterapi fokuserer på at hjælpe jer med akutte følelsesmæssige problemer og stressende situationer.

Det inkluderer alt fra arbejdsrelateret stress, eksistentielle kriser, traumer, parforholdsproblemer, til depression og angst. 

 

 

 

Det er terapi, der kan hjælpe dig med at få hjælp i en situation, hvor du har brug for det hurtigt. Fordelen ved akut parterapi er, at du ikke behøver at vente på en tidsbestilling. Du kan få adgang til hjælp, så I kan tage hul på problemerne meget hurtigt.

Ring til mig nu på tlf. 22 19 10 32 eller skriv til mig på mail diana@lifeship.dk for at høre mere om mulighederne for akut parterapi.

Når parterapi akut kan løse problemer

Parforhold kan være udfordrende og krævende på mange måder. Det er ikke altid let at holde fast i følelserne og forventningerne, når hverdagen tager over, eller når der opstår konflikter i forholdet. Når det sker, kan det være svært at løse problemerne på egen hånd. Heldigvis er der hjælp at hente med det samme. Parterapi kan akut være en effektiv måde at få hjælp til at løse problemer og styrke forholdet på.

Parterapi kan akut hjælpe jer i nødsituationer, hvor der er brug for hjælp til at få stormvejret til at aftage. Hvis der fx har været voldsomme skænderier eller utroskab i forholdet, kan parterapi akut hjælpe med at skabe et sikkert og trygt rum for at tale om disse udfordringer. Som terapeut hjælper jeg jer med at finde vej i oprørt farvand. Jeg hjælper jer med at navigere og finde ud af, hvorfor I er så hårdt ramt og hvordan I kan arbejde jer videre. 

akut parterapi

Parterapi i en akut situation hjælper jer til at genfinde mere ro og basis for at løse de opståede problemer, hvilket også hjælper jer til at håndtere fremtidige udfordringer, når I står over for dem. Når I går ind i arbejdet, vil det skabe et mere solidt og trygt fundament for jeres parforhold fremover.

Hjælper parterapi?

Forhold kan være komplicerede. Når en snak ikke længere er nok til at løse et problem, er parterapi en mulighed. Men er det virkelig effektivt? Er det noget, som alle kan bruge? Hjælper parterapi?

En af de primære fordele ved parterapi er, at det giver jer begge mulighed for at udtrykke jer åbent og ærligt. Det er ikke altid let at lytte til sin partner, når dagligdagen raser. Men med en parterapeut til at støtte jer, kan I bedre fokusere på jeres forhold. På den måde hjælper parterapi – fordi terapien kan være små åndehuller for jeres relation. 

Parterapi kan have mange forskellige former og bruge forskellige tilgange. Som terapeut bruger jeg en anerkendende tilgang, hvor terapien fokuserer på følelser, behov og adfærd, der fører til positiv forandring og styrker i forholdet. Andre gange kan jeg bruge en mere edukativ (forklarende) metode for at få parret til at se deres mønstre hver for sig og deres dynamik sammen fra en anden vinkel. 

Uanset hvilken tilgang der benyttes, er det vigtigt, at I altid føler jer trygge i terapirummet, så vi på en nænsom måde får fat i de grundlæggende problemer, så løsningerne kan få spillerum.  Til spørgsmålet: “Hjælper parterapi?” er svaret: Ja, hvis I vil arbejde på jeres relation og gøre en helhjertet indsats for at genfinde hinanden. 

Book jeres første tid nu

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana.lindegaard@gmail.com

Du kan også gå direkte til Online booking

PS Jeg har også enkelte aften tider – kontakt mig, hvis du har dét behov.

 

Emotionsfokuseret Parterapi

 

Skriv til os

22 19 10 32