Kunderne siger

Kontakt Online booking

Kunderne siger…

“Jeg har brugt Diana som fast personlig coach i nogle år nu, og har ikke tænkt mig at lave om på det.

Diana er en stor del af, at jeg oplever stigende succes i forhold til relationer, netværk, kærlighed og ikke mindst karriere. Hun er enormt god til at sætte ord på de følelser jeg ikke selv kan beskrive, og kan samtidig give konstruktiv feedback, og møde mig på de udfordringer jeg oplever.
Vigtigst af alt har hun en god evne til at overføre en god energi, øge min selvtillid, og give mig mod og styrke til at springe ud i livets udfordringer med oprejst pande.

Diana har gjort mig bedre til at sætte pris på mig selv, sætte grænser, stå ved hvem jeg er, og vide hvad jeg er værd – en fantastisk følelse!”

Christian Markedal
Direktør og innovativ ildsjæl
www.digitalguest.com

 

 

“Jeg kontaktede i første omgang Diana Teresa i forbindelse med en udfordrende periode med min teenagesøn. Jeg havde brug for at få nogle redskaber til at forbedre vores kommunikation herhjemme, samt hjælp til at tackle den teenageproblematik jeg /vi sad fast i. Godt et års tid senere havde jeg selv behov for rådgivning omkring min egen jobsituation og valgte igen at kontakte Diana.

Jeg oplevede omkring begge problematikker at Diana hjalp mig til at få helikopterblikket på min/vores situation, så jeg med en lethed kunne handle og gribe situationen an på en ny og mere konstruktiv måde – en følelse af at blive sat fri.

Med tydelighed og nærvær fik Diana fat om det anliggende jeg kom med, så jeg trinvis bedre kunne forstå og se nye muligheder. Dianas egne erfaringer fra arbejdsliv og privatsfære drages af og til ind i samtalerne, hvilket jeg har oplevet giver et autentisk og levende samtalerum, hvor jeg ofte er blevet overrasket af dét, jeg egentlig godt vidste i forvejen, men aldrig havde fået sat ord på.

Det har betydet meget for mig at få dette samtalerum. Med hjælp til at få et nyt perspektiv har jeg bedre kunnet arbejde konstruktivt med de udfordringer jeg havde. Det har skubbet mig personligt og det har givet mig nye og bedre værktøjer til at handle på og gå med.

Livet byder utvivlsomt på mange udfordringer både af faglig og personlig karakter. Nogle gange løser det sig uden de store tiltag, men af og til sidder man fast og kan ikke se sig ud af en ”uløselig” situation. Står jeg der igen vil jeg med sikkerhed henvende mig til Diana igen for at få sat udfordringen/problematikken fri og i proces.”

Benedikte J.
Gymnasielærer

 

 

“Det har været en super oplevelse at blive choachet af Diana. Jeg føler mig mere afklaret og bevidst om det emne vi har arbejdet med.

Vores samtaler har hjulpet mig med at se på tingene på en ny og anderledes made. Fra at være en masse tanker i mit hoved, er det hele blevet mere konkret, hvilket gør det hele mere overskuligt, og gør, at jeg har nemmere ved at forholde mig til det store tanke- og følelsesvirvar, der herskede i mit hoved og mit hjerte.

Diana indbyder til tillid og fortrolighed, og ser meget klart på de ting man fortæller hende; hun kommer med gode observationer, som har været meget brugbare for mig.

Jeg føler mig langt mere afklaret med situationen i dag, end da jeg begyndte mit forløb.

Jeg vil anbefale Diana til alle, der føler at de har brug for et skub i den rigtige retning. De vil være i kærlige og kompetente hænder!”

Anne M. Jespersen
Selvstændig/leder

 

 

“Samtalerne med Diana har været af stor betydning for mig, både arbejdsmæssigt og privat. Jeg startede mit coaching forløb med en masse negative tanker og ubevidste begrænsninger som gjorde det svært at glædes over livet og ha´ overskud til andet end at være bekymret og udbrændt/ked af det.

I dag har jeg genfundet roen i maven, evnen til at tænke klart og rationelt og jeg har fået hjælp til at definere og forstå min egen rolle i mit liv og anskue dette i et nyt perspektiv.

For mig er det specielle ved at blive coachet af Diana, at hun formår at etablere en fortrolighed og en åbenhed som mest af alt minder om den rigtig gode veninde-snak samtidig med at hun er meget professionel og fantastisk god til at fange også de usagte ting så samtalen pludselig tager en ny drejning, som åbner nye døre og muligheder for at tænke, tale og udvikle sig.

Alle kan ha´ brug for et kærligt puf videre i livet på et eller andet tidspunkt og jeg vil varmt anbefale Diana som coach og sparringspartner.”

Vibeke W. Larsen
46 år

 

 

“Da jeg startede i gruppen, var mit liv kaotisk.

Nogle ting havde jeg styr på, andre ikke. Der var meget uro og ting, jeg druknede i eller som jeg ikke havde overblik over.

Sammen med gruppen har jeg rykket så meget, at jeg ikke længere er urolig eller i tvivl om, at jeg nok skal komme videre og klare udfordringerne også fremover.

I gruppen er vi meget forskellige og alligevel har der været en åbenhed og gensidig tillid, både imellem os og til Diana. Gruppen har været et helle midt i en kaotisk tid, hvor jeg følte, jeg kunne være med det, der var.

Det, jeg sætter allermest pris på ved Diana (og som også har frustreret mig allermest – på den gode måde) er, at hun er ekstremt god til at finde mine ømme punkter.

Hun påpeger med respekt min egen andel i det, der sker, hvilket ikke altid er lige dét, jeg har mest lyst til at høre. Men jeg ved, at det er min mulighed for at lære og ændre på tingenes tilstand – ved at tage ansvar.

Jeg vil anbefale Diana til alle, der har brug for en kærlig, ærlig og ja – til tider udfordrende – medspiller på livets vej.”

Sarah Christensen
Cand. Scient. Pol.

 

 

“Før jeg mødte Diana var jeg i krise både i privat livet og arbejdsmæssigt.

Jeg var usikker på om Diana nu også kunne hjælpe mig med at få løst mine problemstillinger og om hun kunne hjælpe mig med at genopbygge både selvværd og selvtillid.

Samtalerne var så anderledes på den gode måde – og jeg oplevede så mange øjenåbnere, der har flyttet mig og generelt givet meget større bevidsthed og nye måder at se tingene og livet på.

Det er en transformationsproces jeg har været igennem.

Diana er man hurtigt tryg og fortrolig med på alle områder.

Jeg kan klart anbefale at bruge Diana som coach om det er privatlivet eller sin karriere man vil have styr på.”

Chr. Søltoft
Grafisk Produktionschef/Leder

 

 

“Jeg kontaktede Diana for at få hjælp til en ledelsesmæssig udfordring. Det viste sig ret overraskende, at samme problematik gik igen i familielivet, uden at jeg nogensinde har været opmærksom på det.

Da jeg fik løst det ene problem, dukkede nye op, mens andre væltede som domino brikker, fordi der var sammenhæng med det oprindelige. De nye handlede mest om, hvordan jeg kunne finde på plads i mit nye ståsted og holde fast i mig selv.

Jeg vil gerne rose Diana for hendes skarpe evne til at fange det væsentlige og forbinde relevante sammenhænge fra privatliv til karriere. I dag kan jeg godt se, at det hele hænger sammen.

Diana får ubetinget min varmeste anbefaling.”

Jens V. Østergaard
Mellemleder/finansiel sektor

Skriv til os

22 19 10 32