Kunderne siger

Kontakt Online booking

Kunderne siger…

“Jeg har brugt Diana som fast personlig coach i nogle år nu, og har ikke tænkt mig at lave om på det.

Diana er en stor del af, at jeg oplever stigende succes i forhold til relationer, netværk, kærlighed og ikke mindst karriere. Hun er enormt god til at sætte ord på de følelser jeg ikke selv kan beskrive, og kan samtidig give konstruktiv feedback, og møde mig på de udfordringer jeg oplever.
Vigtigst af alt har hun en god evne til at overføre en god energi, øge min selvtillid, og give mig mod og styrke til at springe ud i livets udfordringer med oprejst pande.

Diana har gjort mig bedre til at sætte pris på mig selv, sætte grænser, stå ved hvem jeg er, og vide hvad jeg er værd – en fantastisk følelse!”

Christian Markedal
Direktør og innovativ ildsjæl
www.digitalguest.com

 

 

“Jeg kontaktede i første omgang Diana Teresa i forbindelse med en udfordrende periode med min teenagesøn. Jeg havde brug for at få nogle redskaber til at forbedre vores kommunikation herhjemme, samt hjælp til at tackle den teenageproblematik jeg /vi sad fast i. Godt et års tid senere havde jeg selv behov for rådgivning omkring min egen jobsituation og valgte igen at kontakte Diana.

Jeg oplevede omkring begge problematikker at Diana hjalp mig til at få helikopterblikket på min/vores situation, så jeg med en lethed kunne handle og gribe situationen an på en ny og mere konstruktiv måde – en følelse af at blive sat fri.

Med tydelighed og nærvær fik Diana fat om det anliggende jeg kom med, så jeg trinvis bedre kunne forstå og se nye muligheder. Dianas egne erfaringer fra arbejdsliv og privatsfære drages af og til ind i samtalerne, hvilket jeg har oplevet giver et autentisk og levende samtalerum, hvor jeg ofte er blevet overrasket af dét, jeg egentlig godt vidste i forvejen, men aldrig havde fået sat ord på.

Det har betydet meget for mig at få dette samtalerum. Med hjælp til at få et nyt perspektiv har jeg bedre kunnet arbejde konstruktivt med de udfordringer jeg havde. Det har skubbet mig personligt og det har givet mig nye og bedre værktøjer til at handle på og gå med.

Livet byder utvivlsomt på mange udfordringer både af faglig og personlig karakter. Nogle gange løser det sig uden de store tiltag, men af og til sidder man fast og kan ikke se sig ud af en ”uløselig” situation. Står jeg der igen vil jeg med sikkerhed henvende mig til Diana igen for at få sat udfordringen/problematikken fri og i proces.”

Benedikte J.
Gymnasielærer

 

 

“Det har været en super oplevelse at blive choachet af Diana. Jeg føler mig mere afklaret og bevidst om det emne vi har arbejdet med.

Vores samtaler har hjulpet mig med at se på tingene på en ny og anderledes made. Fra at være en masse tanker i mit hoved, er det hele blevet mere konkret, hvilket gør det hele mere overskuligt, og gør, at jeg har nemmere ved at forholde mig til det store tanke- og følelsesvirvar, der herskede i mit hoved og mit hjerte.

Diana indbyder til tillid og fortrolighed, og ser meget klart på de ting man fortæller hende; hun kommer med gode observationer, som har været meget brugbare for mig.

Jeg føler mig langt mere afklaret med situationen i dag, end da jeg begyndte mit forløb.

Jeg vil anbefale Diana til alle, der føler at de har brug for et skub i den rigtige retning. De vil være i kærlige og kompetente hænder!”

Anne M. Jespersen
Selvstændig/leder

 

 

“Samtalerne med Diana har været af stor betydning for mig, både arbejdsmæssigt og privat. Jeg startede mit coaching forløb med en masse negative tanker og ubevidste begrænsninger som gjorde det svært at glædes over livet og ha´ overskud til andet end at være bekymret og udbrændt/ked af det.

I dag har jeg genfundet roen i maven, evnen til at tænke klart og rationelt og jeg har fået hjælp til at definere og forstå min egen rolle i mit liv og anskue dette i et nyt perspektiv.

For mig er det specielle ved at blive coachet af Diana, at hun formår at etablere en fortrolighed og en åbenhed som mest af alt minder om den rigtig gode veninde-snak samtidig med at hun er meget professionel og fantastisk god til at fange også de usagte ting så samtalen pludselig tager en ny drejning, som åbner nye døre og muligheder for at tænke, tale og udvikle sig.

Alle kan ha´ brug for et kærligt puf videre i livet på et eller andet tidspunkt og jeg vil varmt anbefale Diana som coach og sparringspartner.”

Vibeke W. Larsen
46 år

 

 

“Da jeg startede i gruppen, var mit liv kaotisk.

Nogle ting havde jeg styr på, andre ikke. Der var meget uro og ting, jeg druknede i eller som jeg ikke havde overblik over.

Sammen med gruppen har jeg rykket så meget, at jeg ikke længere er urolig eller i tvivl om, at jeg nok skal komme videre og klare udfordringerne også fremover.

I gruppen er vi meget forskellige og alligevel har der været en åbenhed og gensidig tillid, både imellem os og til Diana. Gruppen har været et helle midt i en kaotisk tid, hvor jeg følte, jeg kunne være med det, der var.

Det, jeg sætter allermest pris på ved Diana (og som også har frustreret mig allermest – på den gode måde) er, at hun er ekstremt god til at finde mine ømme punkter.

Hun påpeger med respekt min egen andel i det, der sker, hvilket ikke altid er lige dét, jeg har mest lyst til at høre. Men jeg ved, at det er min mulighed for at lære og ændre på tingenes tilstand – ved at tage ansvar.

Jeg vil anbefale Diana til alle, der har brug for en kærlig, ærlig og ja – til tider udfordrende – medspiller på livets vej.”

Sarah Christensen
Cand. Scient. Pol.

 

 

“Før jeg mødte Diana var jeg i krise både i privat livet og arbejdsmæssigt.

Jeg var usikker på om Diana nu også kunne hjælpe mig med at få løst mine problemstillinger og om hun kunne hjælpe mig med at genopbygge både selvværd og selvtillid.

Samtalerne var så anderledes på den gode måde – og jeg oplevede så mange øjenåbnere, der har flyttet mig og generelt givet meget større bevidsthed og nye måder at se tingene og livet på.

Det er en transformationsproces jeg har været igennem.

Diana er man hurtigt tryg og fortrolig med på alle områder.

Jeg kan klart anbefale at bruge Diana som coach om det er privatlivet eller sin karriere man vil have styr på.”

Chr. Søltoft
Grafisk Produktionschef/Leder

 

 

“Jeg kontaktede Diana for at få hjælp til en ledelsesmæssig udfordring. Det viste sig ret overraskende, at samme problematik gik igen i familielivet, uden at jeg nogensinde har været opmærksom på det.

Da jeg fik løst det ene problem, dukkede nye op, mens andre væltede som domino brikker, fordi der var sammenhæng med det oprindelige. De nye handlede mest om, hvordan jeg kunne finde på plads i mit nye ståsted og holde fast i mig selv.

Jeg vil gerne rose Diana for hendes skarpe evne til at fange det væsentlige og forbinde relevante sammenhænge fra privatliv til karriere. I dag kan jeg godt se, at det hele hænger sammen.

Diana får ubetinget min varmeste anbefaling.”

Jens V. Østergaard
Mellemleder/finansiel sektor

Referencer

Anne og Morten

Vi havde brug for hjælp til at bryde et usundt mønster af skænderier. Vi ønskede hjælp til bedre at forstå hinanden og vores forskellige måder at reagere på i skænderier. Vi har lært meget om hinanden og selvom kærligheden aldrig har manglet i vores forhold, så føles det bare så let at elske hinanden nu. Stor tak til Diana ❤️

Vi har især haft gavn af at forstå hinandens reaktionsmønstre. Med en grundig forståelse heraf er vores kommunikation blevet meget bedre.
For os har Diana skabt nogle meget trygge rammer, der har gjort det muligt for os begge at være sårbare i processen. Diana har været god til at give plads til os begge to og samtidig givet os en masse konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge i hverdagen sammen

Nadia C. 33 år

Terapien hos Diana har hjulpet mig med at få en forståelse og ikke mindst fornemmelse for mig selv og de udfordringer jeg har haft, især i kærlighedsrelationer.
Diana har på ganske kort tid sporet sig ind på og hjulpet mig med at turde italesætte og mærke mine egne følelser. Hendes varme, rolige tilstedeværelse har støttet mig i at lande mere i mig selv.

Diana har en mild og alligevel særdeleshed effektiv måde at arbejde på, hvilket på kort tid har gjort mig i stand til at komme i kontakt med dybere følelser og tilstande (fra min opvækst og tidligere erfaringer) som jeg ikke har været fuldt bevidst om at jeg egentlig gik og “bar” rundt på.
Det har været en enorm forløsning og lettelse at få øje på, og det har været hjælpsomt at være i det rum, som Diana skaber, hvor jeg har kunne besøge de følelser som jeg ellers har haft svært ved at håndtere på egen hånd.

Jeg har været rigtig glad for terapien hos Diana, fordi hendes empatiske og aldrig dømmende tilgang gør det naturligt for mig at turde være hudløst ærlig også dér, hvor det gør særligt ondt eller hvor jeg ikke er så stolt af mig selv.

Den tillid, hun vækker, og den måde, hun arbejder på, har været en afgørende forudsætning for den forandring, jeg har formået at skabe med hendes professionelle tilgang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Diana som terapeut!

Nadia C. 33 år
Antropolog

Mette S. 45 år

Med Diana som lyttende, klippefast, empatisk og tillidsvækkende terapeut, har jeg begivet mig ud på en indre rejse, hvor jeg gradvist har forandret mit indre kaos til et langt mere roligt og selvkærligt udgangspunkt. Det er som at finde et nyt og langt stærkere fodfæste.
Jeg har forstået, hvordan jeg fra de tidlige år har valgt strategier, der nok var hjælpsomme engang, men som i min voksne alder har stået i vejen for at finde en sund balance, særligt i mine relationer, herunder i relationen til mig selv.
Diana har støttet mig hele vejen og udfordret mit verdensbillede på en nænsom og virkningsfuld måde. Jeg ved ikke præcist, hvad det er, hun gør, men jeg oplever ofte, at noget har forandret sig til det bedre inde i mig.
Hun har en evne til både at se og gå til roden af, hvor det går galt. Jeg føler mig altid set og får aldrig serveret løsninger, der i sidste ende måske alligevel ikke ville være det rigtige. Hun gør sig aldrig klog på mig, men undersøger, bid for bid og vedholdende, hvordan det er at være mig og hun gør sig altid umage med at forstå præcist hvor det er, skoen trykker. Det gør mig virkelig tryg og selvom vi udforsker svære følelser, er hun med mig og jeg tør være nysgerrig på mig selv og mine egne sårbarheder.
Jeg vil til hver en tid anbefale Diana som terapeut, hvis du virkelig ønsker dybt forankrede forandringer. Det kan tage tid og det koster en personlig indsats, men jeg har aldrig gjort nogen vigtigere investering.

Mette S. 45 år
Cand. Merc.

Filichia, 30 år

Jeg har været i forløb med Diana som terapeut, ikke bare en gang, men hele 3 gange i fulde forløb.
Diana har været virkelig god til at støtte og hjælpe mig med mine udfordringer. Hun formår virkelig at få mig til at mærke og reflektere uden nogensinde at dømme eller blande noget ind, som ikke er relevant for netop mig. Hun er optaget af mine oplevelser og spørger undersøgende ind lige der, hvor mine udfordringer har sit udspring.
Derfor er det altid Diana, jeg vender tilbage til, enten når jeg har brug for en enkelt sesion eller gennemføre endnu et forløb, der altid er af høj kvalitet. Af samme årsag er det også Diana, jeg anbefaler, når jeg hører fra andre, at de har svært ved at finde den rette terapeut.
Fra hjertet tak for al din hjælp og støtte.

Knus
Filichia, 30 år
Hypotisør

Skriv til os

22 19 10 32