Emotionsfokuseret terapi

Kontakt Online booking

Emotionsfokuseret terapi –  det trygge rum

Hos Lifeship tilbyder jeg emotionsfokuseret terapi i trygge rammer i Kompagnistræde 32 A, st. København K. Emotionsfokuseret terapi fokuserer på at styrke forholdet til dine følelser, forstå værdien af dem og hvad de betyder i dybden. Det betyder, at jeg vil hjælpe dig med at udforske dine følelser og finde ud af, hvordan de er forbundet med din adfærd og handlinger, hvordan du bliver bedre til at forstå og lytte til dig selv og dine egne behov, så du styrker dit selvværd og fx får lettere ved at sætte grænser. 

Som terapeut hjælper jeg mine klienter med at øge kontakten til egne følelser. Vores følelser indeholder afgørende signaler og input om, hvordan vi bedst navigerer i vores relationer, arbejdsliv og livet. 

Når klienter forstår, hvordan deres følelser påvirker dem og deres relationer, kan de begynde bruge dem let og effektivt i en hverdag, der ofte er fuld af praktiske gøremål, vigtige relationer og ting, der nogle gange kan være svære at håndtere. Her hjælper emotionsfokuseret terapi dig godt videre. 

Er du blevet nysgerrig på emotionsfokuseret terapi, som kan hjælpe dig til en bedre forståelse af både dig selv og dine omgivelser, så ring endelig til mig på tlf. 22 19 10 32 eller skriv til mig på mail diana@lifeship.dk for at høre nærmere om, hvordan emotionsfokuseret terapi kan være meningsfuldt for dig.

EFT terapi kan være nøglen til at forstå dig selv

EFT terapi handler om at fokusere på og forstå dine følelser. Ofte er der en række komplekse følelser, der ligger bag de problemer, du står overfor. Ved at lære at identificere og forstå disse følelser kan du lære at håndtere dem mere effektivt. Som terapeut vil jeg guide dig gennem den proces og hjælpe dig med at udvikle nye teknikker til at bruge dine følelser på en sund og meningsfuld måde.

Når du er i EFT terapi, vil du opdage, at du bliver mere bevidst om dine følelser og kroppens signaler og reaktioner. Det hjælper dig bl.a. med at håndtere stress og angst mere effektivt og giver dig større selvtillid og selvværd. De teknikker, du lærer, giver dig gradvist et nyt og stærkere fundament, hvor du har bedre mulighed for at være dig og skabe et liv, du føler dig godt tilpas i og som giver mening på daglig basis. 

En anden fordel ved EFT terapi er dens fleksibilitet. Det betyder, at det kan bruges til at tackle en bred vifte af problemer, herunder depression, stress, angst og m.m.. Det er også en terapiform, der kan anvendes til forskellige aldersgrupper og personlighedstyper. Så uanset hvad dine udfordringer er, vil  EFT terapi styrke dig i din personlige udvikling.

Som EFT terapeut kan jeg skabe rum for selvkærlighed og accept

Som EFT terapeut hjælper jeg dig med at værdsætte dig selv og acceptere dig selv som den, du er og længes efter at være. Hos Lifeship kan jeg hjælpe dig med at skabe et rum for selvudvikling og selvkærlighed. På den måde kan du tage beslutninger, der er sunde, gavnlige og meningsfulde for dig. EFT-teknikkerne kan hjælpe dig med at slippe af med negative og selvkritiske tanker, og i stedet hjælpe dig til mere positive, konstruktive tankemønstre. 

Som EFT terapeut kan jeg også guide  dig i at forbedre dit forhold til andre, så dine relationer til din omverden bliver ligeværdige, sunde og meningsfulde. Særligt i nære relationer kan vi have svært ved at respektere hinandens grænser. Når relationen er betydningsfuld for os, finder vi os ofte i det til skade for vores egen følelse af værdi

Føler du dig trist, låst, stresset, alt for selvkritisk, deprimeret, presset eller har mangel på selvværd? Så kan jeg som EFT terapeut hjælpe dig ud af disse negative spiraler, der har stor indflydelse på dit liv og generelle velvære. 

Book din første tid nu

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk

Du kan også gå direkte til Online booking

PS Jeg har også enkelte aften tider – kontakt mig, hvis du har dét behov.

 

Emotionsfokuseret Parterapi

Jeg ser meget frem til at høre fra dig!

Skriv til os

22 19 10 32