Emotionsfokuseret terapi

Kontakt Online booking

Emotionsfokuseret terapi –  det trygge rum

Hos Lifeship tilbyder jeg emotionsfokuseret terapi i trygge rammer i Kompagnistræde 32 A, st. København K. Emotionsfokuseret terapi fokuserer på at styrke forholdet til dine følelser, forstå værdien af dem og hvad de betyder i dybden. Det betyder, at jeg vil hjælpe dig med at udforske dine følelser og finde ud af, hvordan de er forbundet med din adfærd og handlinger, hvordan du bliver bedre til at forstå og lytte til dig selv og dine egne behov, så du styrker dit selvværd og fx får lettere ved at sætte grænser. 

Som terapeut hjælper jeg mine klienter med at øge kontakten til egne følelser. Vores følelser indeholder afgørende signaler og input om, hvordan vi bedst navigerer i vores relationer, arbejdsliv og livet. 

Når klienter forstår, hvordan deres følelser påvirker dem og deres relationer, kan de begynde bruge dem let og effektivt i en hverdag, der ofte er fuld af praktiske gøremål, vigtige relationer og ting, der nogle gange kan være svære at håndtere. Her hjælper emotionsfokuseret terapi dig godt videre. 

Er du blevet nysgerrig på emotionsfokuseret terapi, som kan hjælpe dig til en bedre forståelse af både dig selv og dine omgivelser, så ring endelig til mig på tlf. 22 19 10 32 eller skriv til mig på mail diana@lifeship.dk for at høre nærmere om, hvordan emotionsfokuseret terapi kan være meningsfuldt for dig.

EFT terapi kan være nøglen til at forstå dig selv

EFT terapi handler om at fokusere på og forstå dine følelser. Ofte er der en række komplekse følelser, der ligger bag de problemer, du står overfor. Ved at lære at identificere og forstå disse følelser kan du lære at håndtere dem mere effektivt. Som terapeut vil jeg guide dig gennem den proces og hjælpe dig med at udvikle nye teknikker til at bruge dine følelser på en sund og meningsfuld måde.

Når du er i EFT terapi, vil du opdage, at du bliver mere bevidst om dine følelser og kroppens signaler og reaktioner. Det hjælper dig bl.a. med at håndtere stress og angst mere effektivt og giver dig større selvtillid og selvværd. De teknikker, du lærer, giver dig gradvist et nyt og stærkere fundament, hvor du har bedre mulighed for at være dig og skabe et liv, du føler dig godt tilpas i og som giver mening på daglig basis. 

En anden fordel ved EFT terapi er dens fleksibilitet. Det betyder, at det kan bruges til at tackle en bred vifte af problemer, herunder depression, stress, angst og m.m.. Det er også en terapiform, der kan anvendes til forskellige aldersgrupper og personlighedstyper. Så uanset hvad dine udfordringer er, vil  EFT terapi styrke dig i din personlige udvikling.

Som EFT terapeut kan jeg skabe rum for selvkærlighed og accept

Som EFT terapeut hjælper jeg dig med at værdsætte dig selv og acceptere dig selv som den, du er og længes efter at være. Hos Lifeship kan jeg hjælpe dig med at skabe et rum for selvudvikling og selvkærlighed. På den måde kan du tage beslutninger, der er sunde, gavnlige og meningsfulde for dig. EFT-teknikkerne kan hjælpe dig med at slippe af med negative og selvkritiske tanker, og i stedet hjælpe dig til mere positive, konstruktive tankemønstre. 

Som EFT terapeut kan jeg også guide  dig i at forbedre dit forhold til andre, så dine relationer til din omverden bliver ligeværdige, sunde og meningsfulde. Særligt i nære relationer kan vi have svært ved at respektere hinandens grænser. Når relationen er betydningsfuld for os, finder vi os ofte i det til skade for vores egen følelse af værdi

Føler du dig trist, låst, stresset, alt for selvkritisk, deprimeret, presset eller har mangel på selvværd? Så kan jeg som EFT terapeut hjælpe dig ud af disse negative spiraler, der har stor indflydelse på dit liv og generelle velvære. 

Book din første tid nu

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk

Du kan også gå direkte til Online booking

PS Jeg har også enkelte aften tider – kontakt mig, hvis du har dét behov.

 

Emotionsfokuseret Parterapi

Jeg ser meget frem til at høre fra dig!

Referencer

Anne og Morten

Vi havde brug for hjælp til at bryde et usundt mønster af skænderier. Vi ønskede hjælp til bedre at forstå hinanden og vores forskellige måder at reagere på i skænderier. Vi har lært meget om hinanden og selvom kærligheden aldrig har manglet i vores forhold, så føles det bare så let at elske hinanden nu. Stor tak til Diana ❤️

Vi har især haft gavn af at forstå hinandens reaktionsmønstre. Med en grundig forståelse heraf er vores kommunikation blevet meget bedre.
For os har Diana skabt nogle meget trygge rammer, der har gjort det muligt for os begge at være sårbare i processen. Diana har været god til at give plads til os begge to og samtidig givet os en masse konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge i hverdagen sammen

Nadia C. 33 år

Terapien hos Diana har hjulpet mig med at få en forståelse og ikke mindst fornemmelse for mig selv og de udfordringer jeg har haft, især i kærlighedsrelationer.
Diana har på ganske kort tid sporet sig ind på og hjulpet mig med at turde italesætte og mærke mine egne følelser. Hendes varme, rolige tilstedeværelse har støttet mig i at lande mere i mig selv.

Diana har en mild og alligevel særdeleshed effektiv måde at arbejde på, hvilket på kort tid har gjort mig i stand til at komme i kontakt med dybere følelser og tilstande (fra min opvækst og tidligere erfaringer) som jeg ikke har været fuldt bevidst om at jeg egentlig gik og “bar” rundt på.
Det har været en enorm forløsning og lettelse at få øje på, og det har været hjælpsomt at være i det rum, som Diana skaber, hvor jeg har kunne besøge de følelser som jeg ellers har haft svært ved at håndtere på egen hånd.

Jeg har været rigtig glad for terapien hos Diana, fordi hendes empatiske og aldrig dømmende tilgang gør det naturligt for mig at turde være hudløst ærlig også dér, hvor det gør særligt ondt eller hvor jeg ikke er så stolt af mig selv.

Den tillid, hun vækker, og den måde, hun arbejder på, har været en afgørende forudsætning for den forandring, jeg har formået at skabe med hendes professionelle tilgang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Diana som terapeut!

Nadia C. 33 år
Antropolog

Mette S. 45 år

Med Diana som lyttende, klippefast, empatisk og tillidsvækkende terapeut, har jeg begivet mig ud på en indre rejse, hvor jeg gradvist har forandret mit indre kaos til et langt mere roligt og selvkærligt udgangspunkt. Det er som at finde et nyt og langt stærkere fodfæste.
Jeg har forstået, hvordan jeg fra de tidlige år har valgt strategier, der nok var hjælpsomme engang, men som i min voksne alder har stået i vejen for at finde en sund balance, særligt i mine relationer, herunder i relationen til mig selv.
Diana har støttet mig hele vejen og udfordret mit verdensbillede på en nænsom og virkningsfuld måde. Jeg ved ikke præcist, hvad det er, hun gør, men jeg oplever ofte, at noget har forandret sig til det bedre inde i mig.
Hun har en evne til både at se og gå til roden af, hvor det går galt. Jeg føler mig altid set og får aldrig serveret løsninger, der i sidste ende måske alligevel ikke ville være det rigtige. Hun gør sig aldrig klog på mig, men undersøger, bid for bid og vedholdende, hvordan det er at være mig og hun gør sig altid umage med at forstå præcist hvor det er, skoen trykker. Det gør mig virkelig tryg og selvom vi udforsker svære følelser, er hun med mig og jeg tør være nysgerrig på mig selv og mine egne sårbarheder.
Jeg vil til hver en tid anbefale Diana som terapeut, hvis du virkelig ønsker dybt forankrede forandringer. Det kan tage tid og det koster en personlig indsats, men jeg har aldrig gjort nogen vigtigere investering.

Mette S. 45 år
Cand. Merc.

Filichia, 30 år

Jeg har været i forløb med Diana som terapeut, ikke bare en gang, men hele 3 gange i fulde forløb.
Diana har været virkelig god til at støtte og hjælpe mig med mine udfordringer. Hun formår virkelig at få mig til at mærke og reflektere uden nogensinde at dømme eller blande noget ind, som ikke er relevant for netop mig. Hun er optaget af mine oplevelser og spørger undersøgende ind lige der, hvor mine udfordringer har sit udspring.
Derfor er det altid Diana, jeg vender tilbage til, enten når jeg har brug for en enkelt sesion eller gennemføre endnu et forløb, der altid er af høj kvalitet. Af samme årsag er det også Diana, jeg anbefaler, når jeg hører fra andre, at de har svært ved at finde den rette terapeut.
Fra hjertet tak for al din hjælp og støtte.

Knus
Filichia, 30 år
Hypotisør

Skriv til os

22 19 10 32