Parterapi og kommunikation

Kontakt Online booking

Parterapi og bedre kommunikation nu

Kommunikation er afgørende for enhver relation, og når det kommer til vores parforhold, er det endnu vigtigere. Par, der har problemer med kommunikation, oplever ofte en betydelig stress i forholdet. Hos Lifeship tilbyder jeg parterapi og bedre kommunikation, som er en af nøglerne til at løse de udfordringer, I står overfor.

Parterapi med kommunikation som en del af fokus foregår i et trygt rum, hvor I to partnere kan tale med hinanden åbent og ærligt. Jeg fungerer som procesguide, der hjælper med at afbalancere jeres måde at kommunikere. Vi afdækker den cyklus, I gentager, når noget bliver svært eller i rammes af udfordringer udefra (stress, børneopdragelse, tab, fyring).

I terapien hjælper jeg jer med at  bryde de blokeringer, I har i jeres kommunikation og måde at være sammen på, så I lærer at skabe mere forståelse og vise mere empati overfor hinanden og jeres respektive behov.  

Hvis I tænker, at parterapi med bedre kommunikation, følelser og adfærd som fundament kunne være gavnligt for jeres relation, kan I bestille tid til session via min online booking. Hvis I har ønsker yderligere information, er I velkomne til at kontakte mig på tlf. 22 19 10 32 eller på diana@lifeship.dk.

OBS! Da jeg pt følger efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi på EFT Instituttet i København, tilbyder jeg lige nu nedsat pris – kontakt mig for yderligere information.

 

Dårlig kommunikation i parforhold

Parterapi og kommunikation

Parterapi og fokus på kommunikation hjælper jer med at åbne op for dialog. Jeg giver jer begge mulighed for at tale og udtrykke jeres tanker og følelser uden frygt for, at der vil opstå en konflikt. Der vil være en neutral og professionel tilstedeværelse, der kan hjælpe med at åbne op for ting. Det kan være ting som er svært at sætte ord på, hvis I oplever svigtende kommunikation i jeres forhold.

Nogle oplever dårlig kommunikation, andre oplever manglende kommunikation.

Begge dele er problematiske, når vi ønsker et stærkt, trygt og meningsfuldt parforhold. 

Ligesom det er vigtigt at udtrykke sig klart og tydeligt er det også vigtigt at kunne lytte aktivt. Jeg vil som terapeut hjælpe jer med at forstå, hvad der ligger bag jeres tanker og adfærd samt hvordan man kan udtrykke sig mere tydeligt på en måde, så den anden forstår og respekterer dét, du siger. Dette er en vigtig evne at udfolde også i andre situationer i jeres liv, og ikke kun når der er dårlig kommunikation.

Jeg vil hjælpe jer med at identificere de mønstre og den dynamik, der kan være problematisk for jer, og hvordan I kan bryde dem. Det kan være alt fra konfliktløsning til at kommunikere på en mere positiv måde. Med professionel hjælp, kan I vende problemerne i jeres forhold til en mere tryg og bæredygtig relation. På den måde hører parterapi og bedre kommunikation uløseligt sammen. 

Forebyggende parterapi og bedre kommunikation

Forebyggende parterapi handler på samme måde bl.a. om kommunikation og giver dig og din partner redskaber til at løse problemer, før de opstår eller bider sig fast. I en tryg og rar atmosfære i Kompagnistræde i København K tilbyder jeg parterapi, der fokuserer på at forebygge problemer i stedet for at behandle dem.

Forebyggende parterapi

Det involverer normalt en række sessioner, hvor du og din partner lærer at kommunikere bedre og arbejde sammen for at opbygge et sundt, trygt og stærkt forhold.

En stor fordel ved forebyggende parterapi er, at det øger forståelse og tillid mellem dig og din partner. Terapien giver jer rum og tid til at tale om de ting, som er svære at tale om. Med min hjælp lærer I begge at lytte til hinandens følelser, behov og ønsker.

I lærer teknikker til at løse problemer effektivt, før de vokser sig store. Det vil give jer en dybere følelse af tryg kontakt, styrke og mening i jeres forhold.

Forebyggende parterapi lægger fundamentet til et sundt og stærkt forhold. På den måde kan I sammen løse jeres udfordringer fremfor at køre fast i konflikt og/eller tilbagetrækning.

Book jeres første tid nu

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk

Du kan også gå direkte til Online booking

PS Jeg har også enkelte aften tider – kontakt mig, hvis du har dét behov.

 

Emotionsfokuseret Parterapi

Jeg ser meget frem til at høre fra jer!

Skriv til os

22 19 10 32