Bag om Exam. EFT psykoterapeut Diana Lindegaard

Mit navn er Diana Lindegaard, født i 1963.

Jeg er mor til Niels (1993) og Claudia (1997) og bor i Fredensborg nær Esrum Sø.

Min vej til terapien

Jeg er oprindeligt uddannet som jurist og har gennem 23 år arbejdet i den finansielle sektor, både som specialist og som leder.

Selvom jeg er uddannet i paragraffer, har min største interesse altid samlet sig om mennesker og menneskelig udvikling. Som leder har jeg haft intenst fokus på trivsel blandt mine medarbejdere – et fokus, jeg iøvrigt har alle steder, jeg kigger hen.

I 2010 blev jeg uddannet som coach og drev min egen virksomhed, hvor jeg har hjulpet mennesker med mange forskellige problemstillinger.

I 2018 begyndte jeg en uddannelse som psykoterapeut på Institut for Emotions Fokuseret Terapi (EFT). Mit mål med denne uddannelse er at være i stand til at komme mere i dybden med menneskelige problemstillinger og skabe mere varige og bæredygtige forandringer.
Jeg er nu færdiguddannet i både individuel terapi og parterapi og følger en efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi, der som individuel terapi er baseret på et gennemprøvet videnskabeligt niveau.

Jeg tror på:

  • At vi selv har afgørende indflydelse på, hvordan vores liv fungerer – men at vi også rammes af vilkår, vi ikke har indflydelse på
  • At livet skal være meningsfuldt – selvom jeg ved, at der ofte er overgange, hvor det kan være svært at finde mening
  • At vi har ansvar for vores resultater, de gode såvel som de dårlige – men at vi ikke kan skabe alle resultater alene
  • At vi skal være dus med vores følelser for at navigere i livet på en hensigtsmæssig og meningsfuld måde
  • At vi kan fjerne de blokeringer, der begrænser os – blokeringer, der typisk er grundlagt i vores opvækst
  • At livet kan gøre forfærdeligt ondt, og at vi skal tåle at være i svære processer, fremfor at flygte fra dem
  • At en stærk kontakt til os selv og vores følelser er det nødvendige grundlag, når vi vil forandre noget
  • At relationen til os selv er grundlæggende for relationen til andre
  • At livet ikke handler om at nå i mål, men om selve processen

De overbevisninger og al den viden, jeg har fra forskellige uddannelser og erhvervserfaring gør, at jeg kan være din erfarne terapeut og guide dig til den tilværelse, der giver mening for netop dig.

Min målgruppe er dig, der

– ikke har det godt nok i dag

– har det svært i specifikke situationer/relationer

– er indstillet på at arbejde med dine følelser

– ønsker at skabe de forandring i dit liv

Om du har en diagnose, en livskrise eller problemer i dine vigtige relationer gør ikke den store forskel for mig.
Det vigtigste er, at du ved, at noget ikke fungerer godt nok og at du er klar til at tage ansvar for at ændre det.

Vil du vide mere

Vil du vide mere eller booke en session hos mig, så ring til mig nu på telefon 22 19 10 32

eller skriv til mig på diana@lifeship.dk

Jeg glæder mig til at tale med dig.

emotionsfokuseret parterapi

Referencer

Anne og Morten

Vi havde brug for hjælp til at bryde et usundt mønster af skænderier. Vi ønskede hjælp til bedre at forstå hinanden og vores forskellige måder at reagere på i skænderier. Vi har lært meget om hinanden og selvom kærligheden aldrig har manglet i vores forhold, så føles det bare så let at elske hinanden nu. Stor tak til Diana ❤️

Vi har især haft gavn af at forstå hinandens reaktionsmønstre. Med en grundig forståelse heraf er vores kommunikation blevet meget bedre.
For os har Diana skabt nogle meget trygge rammer, der har gjort det muligt for os begge at være sårbare i processen. Diana har været god til at give plads til os begge to og samtidig givet os en masse konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge i hverdagen sammen

Nadia C. 33 år

Terapien hos Diana har hjulpet mig med at få en forståelse og ikke mindst fornemmelse for mig selv og de udfordringer jeg har haft, især i kærlighedsrelationer.
Diana har på ganske kort tid sporet sig ind på og hjulpet mig med at turde italesætte og mærke mine egne følelser. Hendes varme, rolige tilstedeværelse har støttet mig i at lande mere i mig selv.

Diana har en mild og alligevel særdeleshed effektiv måde at arbejde på, hvilket på kort tid har gjort mig i stand til at komme i kontakt med dybere følelser og tilstande (fra min opvækst og tidligere erfaringer) som jeg ikke har været fuldt bevidst om at jeg egentlig gik og “bar” rundt på.
Det har været en enorm forløsning og lettelse at få øje på, og det har været hjælpsomt at være i det rum, som Diana skaber, hvor jeg har kunne besøge de følelser som jeg ellers har haft svært ved at håndtere på egen hånd.

Jeg har været rigtig glad for terapien hos Diana, fordi hendes empatiske og aldrig dømmende tilgang gør det naturligt for mig at turde være hudløst ærlig også dér, hvor det gør særligt ondt eller hvor jeg ikke er så stolt af mig selv.

Den tillid, hun vækker, og den måde, hun arbejder på, har været en afgørende forudsætning for den forandring, jeg har formået at skabe med hendes professionelle tilgang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Diana som terapeut!

Nadia C. 33 år
Antropolog

Mette S. 45 år

Med Diana som lyttende, klippefast, empatisk og tillidsvækkende terapeut, har jeg begivet mig ud på en indre rejse, hvor jeg gradvist har forandret mit indre kaos til et langt mere roligt og selvkærligt udgangspunkt. Det er som at finde et nyt og langt stærkere fodfæste.
Jeg har forstået, hvordan jeg fra de tidlige år har valgt strategier, der nok var hjælpsomme engang, men som i min voksne alder har stået i vejen for at finde en sund balance, særligt i mine relationer, herunder i relationen til mig selv.
Diana har støttet mig hele vejen og udfordret mit verdensbillede på en nænsom og virkningsfuld måde. Jeg ved ikke præcist, hvad det er, hun gør, men jeg oplever ofte, at noget har forandret sig til det bedre inde i mig.
Hun har en evne til både at se og gå til roden af, hvor det går galt. Jeg føler mig altid set og får aldrig serveret løsninger, der i sidste ende måske alligevel ikke ville være det rigtige. Hun gør sig aldrig klog på mig, men undersøger, bid for bid og vedholdende, hvordan det er at være mig og hun gør sig altid umage med at forstå præcist hvor det er, skoen trykker. Det gør mig virkelig tryg og selvom vi udforsker svære følelser, er hun med mig og jeg tør være nysgerrig på mig selv og mine egne sårbarheder.
Jeg vil til hver en tid anbefale Diana som terapeut, hvis du virkelig ønsker dybt forankrede forandringer. Det kan tage tid og det koster en personlig indsats, men jeg har aldrig gjort nogen vigtigere investering.

Mette S. 45 år
Cand. Merc.

Filichia, 30 år

Jeg har været i forløb med Diana som terapeut, ikke bare en gang, men hele 3 gange i fulde forløb.
Diana har været virkelig god til at støtte og hjælpe mig med mine udfordringer. Hun formår virkelig at få mig til at mærke og reflektere uden nogensinde at dømme eller blande noget ind, som ikke er relevant for netop mig. Hun er optaget af mine oplevelser og spørger undersøgende ind lige der, hvor mine udfordringer har sit udspring.
Derfor er det altid Diana, jeg vender tilbage til, enten når jeg har brug for en enkelt sesion eller gennemføre endnu et forløb, der altid er af høj kvalitet. Af samme årsag er det også Diana, jeg anbefaler, når jeg hører fra andre, at de har svært ved at finde den rette terapeut.
Fra hjertet tak for al din hjælp og støtte.

Knus
Filichia, 30 år
Hypotisør

Skriv til os

22 19 10 32