Parterapi København

Kontakt Online booking

Med parterapi genskaber I tilliden i parforholdet

Parterapi var sikkert ikke det ord, du tænkte på, da du i sin tid blev gift med din ægtefælle eller flyttede sammen med din kæreste.

Og måske har du det også lidt mærkeligt med, at du nu overvejer, om det er vejen frem for jer.

Men lad os være ærlige. Kan du svare ja til disse spørgsmål:

Har du en tryg, kærlig og stabil relation til din partner?
Kan I blive enige om familieliv og børneopdragelse?
Stoler I på hinanden, og har I hinandens ryg?
Kan I tale om alt – også det, der er svært?
Er der nærhed og intimitet i forholdet?
Glæder I jer til at være sammen?
Er I hinandens fortrolige?
Griner I sammen?

Eller genkender du noget?

Jeg keder du mig eller føler mig ligefrem ensom, når vi er sammen
Jeg føler mig ikke respekteret og anerkendt i relationen
En af os trækker sig fra den anden i relationen
Jeg føler mig ikke set og forstået i relationen
Der er mange konflikter, der gentager sig
Vi mangler kontakt, nærvær og intimitet
Vi snakker aldrig rigtig om noget mere
Hvorfor er der så meget vrede?
Hvor blev intimiteten af?

Parterapi er en god ide til alle

Det er slet ikke ualmindeligt, at der går dagligdag i følelserne og forholdet. Det er næsten indbygget i ethvert parforhold, at der opstår problemer. Styrken i jeres parforhold er, om I forstår at håndtere og justere det, der ikke fungerer. Der findes ikke én korrekt opskrift på et godt parforhold, men der er til gengæld vigtige skruer, der kan justeres, når det ikke går så godt.

Også i parterapi er metoden  emotions fokuseret terapi (EFT). Vi arbejder med at styrke jeres indbyrdes relation, herunder forståelse for hinanden og hvad I hver især kommer fra, så det bliver lettere at rumme hinandens forskelligheder. Gennem terapien bliver I opmærksomme på, hvor negative mønstre især bliver ødelæggende og hvordan i arbejder med at ændre dem.

Med parterapi lærer I at sætte ord på det vigtige og genskabe tryghed og tillid til hinanden. Og de fleste par afslutter et parterapeutforløb med troen på en tryg og kærlig fremtid sammen – og nye værktøjer til at skabe den.

Sådan forløber parterapi

I de første sessioner lærer jeg jer at kende, og vi afklarer, hvad I vil arbejde med. I de følgende sessioner stiller vi skarpt på dynamikken imellem jer og finder ud af, hvordan fællesnævneren i jeres konflikter ser ud. Dernæst handler arbejdet om at ændre dynamikken og integrere en bæredygtig og meningsfuld måde at være sammen på.

Måske har I både små og store udfordringer i dagligdagen.
I parterapi lærer I at forstå, hvor og hvorfor problemerne opstår og hvordan I skaber en bedre grobund for samarbejde, samhørighed og mening.

I Emotionsfokuseret Parterapi stiller vi skarpt på følelserne – for det er følelserne, der skaber jeres forhold.

Praktisk om parterapi

Sessionerne foregår stille og roligt med mig som procesguide. Det tager tid, når 2 mennesker skal til orde og jeres indbyrdes dynamik skal afdækkes og med det formål at skabe varig forandring.
Derfor sætter vi 75 minutter af til hver session og I skal regne med en proces, der kan strække sig over 15-20 sessioner. For nogle mere, for nogle mindre.

Sessionerne foregår i mit kontor i Kompagnistræde 32 A, st.tv. i København.

OBS! Da jeg pt følger efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi på EFT Instituttet i København, tilbyder jeg lige nu nedsat pris – kontakt mig for yderligere information.

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana.lindegaard@gmail.com

”Vi er et par på henholdsvis 30 og 35 år som på daværende tidspunkt havde været sammen i 6.5 år.

Vi valgte at opsøge Diana da vi grundet mange bump på vejen havde brug for professionel hjælp/rådgivning.
Vi var nået et punkt hvor vi indså behovet for en dybere indsigt, forståelse og kommunikation over for hinanden.

Vi kan kun sige, at vi kom det rigtige sted hen, da vi på kort tid har fået opfyldt vores behov gennem den rådgivning/indsigt og de redskaber/metoder som Diana har givet os.

Vi vil helt klart anbefale Diana til andre der ønsker indsigt og forståelse i sig selv og en eventuelt partner.

Vi planlægger i øvrigt at bruge Diana i forbindelse med kommende graviditet.”

Kristian og Malene

Er jeg den rette parterapeut for jer?

Måske.

Før Emotionsfokuseret Terapi blev min levevej arbejdede jeg som jurist og leder gennem 23 år i Nordea. Her opdagede jeg, hvor meget mere mennesker kan, når de trives. Derfor skiftede jeg branche og tog en coachuddannelse i 2010 og har levet af de personlige samtaler om blandt andet stress, depression og relationsproblemer blandt andet hos par lige siden.
Min 4-årige uddannelse som psykoterapeut blev afsluttet i januar 2023. I øjeblikket følger jeg yderligere den 2-årige efteruddannelse som emotionsfokuseret parterapeut.

Jeg beskrives som både faktuel og følelsesmæssigt orienteret. Og I vil sikkert opleve det som en fordel, at jeg ikke kun kan lære jer om jeres indre navigationssystem, men også at handle konkret på jeres reelle behov.

Derudover har jeg selv været igennem en skilsmisse og er nu gift for anden gang. Så jeg kender udsvingene i et parforhold og ved, hvor tungt det kan være, når det ikke fungerer. Heldigvis ved jeg også, at det ikke behøver være sådan.

Ring til mig nu på 22 19 10 32 og hør, hvordan jeg kan hjælpe jer med parforholdet gennem parterapi.

Du er også velkommen til at sende mig en mail på diana.lindegaard@gmail.com, hvis du har et spørgsmål, eller gerne vil have, at jeg ringer tilbage. Har I brug for akut parterapi, kan det som regel også lade sige gøre.

PS Jeg har også enkelte aften- og weekendtider

Skriv til os

22 19 10 32