Parterapi København

Kontakt Online booking

Parterapi i København:
Genskab tilliden i parforholdet

Hos Lifeship tilbyder jeg parterapi i København. De fleste par oplever udfordringer i deres forhold før eller siden. Det kan være kommunikationsproblemer, højt konfliktniveau, manglende nærhed, tab af gnist eller utroskab. Hvis I har prøvet alt for at løse jeres problemer selv, kunne parterapi i København være det næste skridt for jer. Men hvad foregår der egentlig under en parterapi session, og hvordan kan det hjælpe jer som par?

Der er ikke én standard parterapi, der passer til alle par, da hvert par har sin unikke dynamik. Derfor vil parterapi altid tilpasses til jeres specifikke problemer, præferencer og styrker.
En typisk session varer 75 minutter og foregår i et trygt og afslappet miljø.

emotionsfokuseret parterapi

Hvis I genkender nogle af ovenstående problemer og udfordringer, så kontakt mig endelig og invester i parterapi i København. Ring til mig på 22 19 10 32 eller skriv på mail diana@lifeship.dk hvis du eller I har spørgsmål, så står jeg altid klar til at hjælpe. Du kan også gå direkte til Online booking

OBS! Da jeg pt følger efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi på EFT Instituttet i København, tilbyder jeg lige nu nedsat pris – kontakt mig for yderligere information.

 

Parterapeut i København med flere års erfaring

Som parterapeut i København har jeg erfaring i at hjælpe par til en styrket og bedre relation, herunder følelsesmæssig kontakt og kommunikation. I  vil lære at kommunikere effektivt, og som parterapeut vil jeg give jer værktøjer, I kan bruge i jeres interne dynamik. Dette kan indebære opgaver, som vil hjælpe jer med at forstå hinandens forventninger og ønsker bedre. Som parterapeut i København vil jeg også støtte jer i at arbejde gennem traumatiske eller smertefulde begivenheder samt i at forstå den andens perspektiv.

En stor del af parterapi er også at øge bevidstheden om jeres egne bevidste eller ubevidste reaktionsmønstre og adfærd, og hvordan disse påvirker jeres relation. Hos mig vil I lære at genkende og regulere jeres egne følelser, såsom vrede, jalousi, afmagt, følelser af forkerthed eller forladthed og usikkerhed, hvilket kan forebygge katastrofale reaktionsmønstre og konflikter. Det gør det muligt for jer at genskabe en sund og bæredygtig relation. 

Parterapi København, der velkommer alle

 

 

Jeg kigger ikke efter fejl og mangler, men efter den dynamik, I har indbyrdes og som I begge bidrager til.

Det er her, guldet ligger.

 

 

 

Det er almindeligt at føle sig urolig forud for en terapisession. Men det er vigtigt at huske på, at jeg er der for at hjælpe og ikke kritisere jer. Som parterapeut i København vil jeg føre jer igennem sessionerne på en måde, der respekterer både jer som individer og jeres indbyrdes forhold som helhed.

 

Parterapi i København K: En mulighed for jer?

Tillid er en afgørende faktor i et parforhold. Hvis der har været utroskab eller andre tillidsbrud, kan jeg hjælpe jer med at genopbygge tilliden samtidig med, at vi undersøger, hvad der ledte til tillidsbruddet. Jeg kan hjælpe jer i arbejdet med at genopbygge forholdet og skabe et sikkert rum for begge parter til at udtrykke jeres følelser og bekymringer. Gennem samtaler og øvelser kan I begynde at bygge tilliden op igen og skabe et stærkere og mere meningsfuldt forhold.

Uanset hvor stærkt et forhold er, vil der altid være konflikter og uenigheder. Nogle gange bliver et ellers velfungerende parforhold udfordret udefra, fx når vi får børn, bliver ramt af sygdom, stress, tab, fyring osv.
Som jeres parterapeut kan jeg hjælpe jer med at lære teknikker til at håndtere konflikter og undgå, at de eskalerer og tager overhånd. Vi arbejder sammen på at opdage den dynamik, der fører til konflikter ved at identificere de følelsesmæssige triggere og lære jer at håndtere dem på en sund måde. 

Det vil hjælpe jer med at undgå den destruktive adfærd, som kan skade jeres forhold på lang sigt.

 

Praktisk om parterapi

Sessionerne foregår stille og roligt med mig som procesguide. Det tager tid, når 2 mennesker skal til orde og jeres indbyrdes dynamik skal afdækkes og med det formål at skabe varig forandring.
Derfor sætter vi 75 minutter af til hver session og I skal regne med en proces, der kan strække sig over 1o-20 sessioner. For nogle mere, for nogle mindre.

Sessionerne foregår i mit kontor i Kompagnistræde 32 A, st.tv. i København.

OBS! Da jeg pt følger efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi på EFT Instituttet i København, tilbyder jeg lige nu nedsat pris – kontakt mig for yderligere information.

Er jeg den rette parterapeut for jer?

Måske.

Før Emotionsfokuseret Terapi blev min levevej arbejdede jeg som jurist og leder gennem 23 år i Nordea. Her opdagede jeg, hvor meget mere mennesker kan, når de trives. Derfor skiftede jeg branche og tog en coachuddannelse i 2010 og har levet af de personlige samtaler om blandt andet stress, depression og relationsproblemer blandt andet hos par lige siden.
Min 4-årige uddannelse som psykoterapeut og parterapeut blev afsluttet i januar 2023. I øjeblikket følger jeg yderligere den 2-årige efteruddannelse som emotionsfokuseret parterapeut.

Jeg beskrives som både faktuel og følelsesmæssigt orienteret. Og I vil sikkert opleve det som en fordel, at jeg ikke kun kan lære jer om jeres indre navigationssystem, men også at handle konkret på jeres reelle behov.

Derudover har jeg selv været igennem en skilsmisse og er nu gift for anden gang. Så jeg kender udsvingene i et parforhold og ved, hvor tungt det kan være, når det ikke fungerer. Heldigvis ved jeg også, at det ikke behøver være sådan. Udover parterapien kan der også være behov for akut parterapi, hvilket jeg også tilbyder.

Book jeres første tid nu

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk

Du kan også gå direkte til Online booking

PS Jeg har også enkelte aften tider – kontakt mig, hvis du har dét behov.

 

Emotionsfokuseret Parterapi

Jeg ser meget frem til at høre fra jer!

 

”Vi er et par på henholdsvis 30 og 35 år som på daværende tidspunkt havde været sammen i 6.5 år.

Vi valgte at opsøge Diana da vi grundet mange bump på vejen havde brug for professionel hjælp/rådgivning.
Vi var nået et punkt hvor vi indså behovet for en dybere indsigt, forståelse og kommunikation over for hinanden.

Vi kan kun sige, at vi kom det rigtige sted hen, da vi på kort tid har fået opfyldt vores behov gennem den rådgivning/indsigt og de redskaber/metoder som Diana har givet os.

Vi vil helt klart anbefale Diana til andre der ønsker indsigt og forståelse i sig selv og en eventuelt partner.

Vi planlægger i øvrigt at bruge Diana i forbindelse med kommende graviditet.”

Kristian og Malene

 

 

Skriv til os

22 19 10 32