Stressbehandling

Kontakt Online booking

Stressbehandling er livsvigtig

Selv om dit liv overordnet set ligner sig selv, kan nogle vigtige faktorer godt have ændret sig, uden at du har tillagt det en særlig betydning. Måske har du fået en ny chef eller mistet din gode kollega. Måske har dine børn ikke så meget brug for dig mere, og du skal tage stilling til, hvad du stiller op med det tomrum, de uvilkårligt efterlader. Eller måske er du urolig for fremtiden. Måske er du utilfreds med tingene som de er. Eller utilfreds med dig selv.

Det kan selvfølgelig også være, at du har haft flere opgaver end du plejer, eller at du er belastet på grund af mere faktuelle problemer som sygdom, tab af nære relationer, konflikter, arbejdsløshed, flytning, skilsmisse eller andre livskriser.
I givet fald er stressbehandling en oplagt mulighed.

Vær opmærksom på, at ubehandlet stress kan medføre angst og depression. Ubehandlet stress kan også føre til alvorlig fysisk sygdom.

Stresssymptomer

Stresssymptomer er lidt forskellige mellem kvinder og mænd. Men de mest almindelige fysiske tegen på stress er

 • søvnbesvær
 • svimmelhed
 • muskelspændinger
 • hjertebanken
 • dårlig søvn
 • uforklarlige smerter
 • uro i kroppen
 • hovedpine
 • træthed
 • fordøjelsesproblemer
 • humørsvingninger
 • hukommelsessvigt

Har du haft et eller flere symptomer på stress i løbet af den seneste uge, skal du gøre noget ved det. For så er der noget galt. Måske akut stress eller langvarig stress. Stressbehandling er under alle omstændigheder vigtig.

Du kan tage en stresstest eller tale med din læge. Eller du kan tale med en stressbehandler som mig. Sammen finder vi ud af, om du har stress, eller dine problemer skyldes noget andet. Og vi finder en vej, så du får det godt igen, uanset om du oplever fysiske symptomer på stress som smerter i kroppen, psykisk stress, udbrændthed eller måske ligefrem posttraumatisk stress syndrom, PTSD. Stress kan også dække over en uopdaget ADHD.

Hvordan behandler man stress?

I stressbehandling hos mig indleder vi med en grundig samtale om, hvordan du har det. Helt lavpraktisk.

Hvordan kan du mærke, at noget er galt?
Hvad har optakten til problemerne været?
Hvordan plejer dit liv at være?

Vi går i dybden med, hvordan du oplever din hverdag og de faktorer, der stresser dig. Vi undersøger sammen, om der er faktorer, du ikke selv er opmærksom på. Vi kigger på, hvor/hvorfor/hvornår/hvordan hverdagen og livet begyndte at blive svært.

Samtalerne følger det samme uformelle program. Ofte tager vi udgangspunkt i en konkret problemstilling, tanker eller symptomer, der har stresset dig eller været aktuelle siden sidste samtale. Vi undersøger både det helt faktuelle i situationen, og jeg guider dig til at mærke efter i din krop og sætte ord på, hvad der sker, når vi taler om problemet.

Dine følelser er en vigtig del af behandlingen. For de fortæller dig, om en given situation er gunstig for dig, eller om du skal ændre noget. De fortæller også, om du er opmærksom på de behov, der skal være opfyldt for at du føler glæde og tilfredshed i din dagligdag.

 

 


 Jo tidligere du lærer at lytte til dine følelser og behov, jo mindre skal du justere.

Derfor kan man sige, at dét at være helt fortrolig med dine følelser og behov er den mest effektive medicin mod stress.

 

 

 

Undervejs i forløbet lærer du at bruge dine nye indsigter og forskellige stressværktøjer, så du bedre kan beskytte dig selv mod belastninger fremover. Nogle af værktøjerne arbejder vi med i stressbehandlingen. Andre bruger du mellem sessionerne. Og når vi ses igen gennemgår vi, hvordan det er gået med den konkrete problemstilling, så vi hele tiden hjælper dig lige dér og på den måde, der er virksom for dig.

Hvorfor vælge stressbehandling hos mig?

Stressbehandling hos mig er den rette løsning, hvis du vil være bedre til at sætte grænser, kende dine stress triggere og lære, at privat og arbejdsrelateret stress typisk hænger sammen.
Udover at hjælpe stressramte har jeg også stor erfaring med trivsel blandt medarbejdere fra mit tidligere arbejdsliv som leder. Derfor kan jeg både lære dig at navigere efter dine følelser og at tilrettelægge dine opgaver på jobbet og privat, så du får det samlede puslespil til at passe sammen. Stress i relationer er også et ekspertområde for mig.
Meget stress kan heldigvis forebygges, så du undgår kronisk stress, depression eller angst.

Jeg er Exam. EFT psykoterapeut (Emotions Fokuseret Terapi) – du kan læse mere om mig her>>

Bor du på Sjælland, er du velkommen til stressbehandling i København, indre by. Samtalerne kan også sagtens foregå online, hvis det er lettere for dig.

Pris for behandling af stress: 750 kr. pr. session (60 min)

Et forløb på 6 sessioner a 60 minutter koster 3.750 kr. (Svarer til prisen for 5 sessioner).

Du kan evt. begynde med en enkelt session til 750 kr. og konvertere betalingen til et forløb efter første samtale.

Book din første tid nu

Ring til mig nu på 22 19 10 32 eller skriv til mig på diana@lifeship.dk

Du kan også gå direkte til Online booking

PS Jeg har også enkelte aften tider – kontakt mig, hvis du har dét behov.

 

Emotionsfokuseret Parterapi

Jeg ser meget frem til at høre fra dig!

Skriv til os

22 19 10 32