At række ud efter hjælp

Kontakt Online booking

At række ud efter hjælp


hjælp

Hjælp dig selv

Det er vist passende, at jeg med det samme indrømmer, at jeg har været verdens dårligste til at bede om hjælp.

Jeg har lært hjemmefra (og tak for det, mor), at man skal være selvkørende. At det er bedst, hvis man ikke er afhængig af andre.
Der har boet en overbevisning i mig om, at det er svagt at vise svaghed.

Derfor har jeg klaret mig selv – eller rettere sagt slæbt mig selv gennem meget skidt, før jeg lærte at bede om hjælp. Uanset om vi taler om fysiske/psykiske “svagheder” eller arbejdsmæssige og/eller familiemæssige udfordringer har jeg sat en stor ære i at klare mig selv.

Men hvad ville du sige til din datter, hvis hun ikke kunne finde ud af sine lektier? Ville du hjælpe hende? Og hvis du ikke selv kunne, ville du så finde nogen, der kunne? Eller hvis din søn faldt på sin cykel og kom til skade – ville du så sørge for, at han kom til læge?

Det er faktisk så banalt, for selvfølgelig ville vi hjælpe vores børn, partner, ven, nabo, kollega osv.
Men mange af os har altså svært ved at hjælpe os selv. Svært ved at bede om den hjælp, der kan bringe os videre.

Jeg tror nok, at jeg har lært at bede om hjælp nu, og så alligevel ikke.

I efterårsferien har jeg kastet mig ud i at male mit køkken. Selv. Lidt overdrevet sagt, for min mand har hjulpet en hel del, men du forstår nok pointen.
Nu sidder jeg med et overanstrengt knæ og skummer over, at jeg ikke fik hjælp til projektet i tide.

Når du læser med her, er det fordi du – ligesom jeg – er en leder.
Du er leder i dit liv, i familiesammenhæng eller måske endda professionelt.

En af de vigtigste opgaver for en leder er at erkende, når der er brug for hjælp udefra. Til os selv eller dem, vi er ledere for.
Det er et ledelsesansvar, og som leder må du altid gå forrest.

Det er vores (dit og mit) ansvar at bede om hjælp, ikke kun til vores børn eller medarbejdere, men også til os selv.

 

Referencer

Anne og Morten

Vi havde brug for hjælp til at bryde et usundt mønster af skænderier. Vi ønskede hjælp til bedre at forstå hinanden og vores forskellige måder at reagere på i skænderier. Vi har lært meget om hinanden og selvom kærligheden aldrig har manglet i vores forhold, så føles det bare så let at elske hinanden nu. Stor tak til Diana ❤️

Vi har især haft gavn af at forstå hinandens reaktionsmønstre. Med en grundig forståelse heraf er vores kommunikation blevet meget bedre.
For os har Diana skabt nogle meget trygge rammer, der har gjort det muligt for os begge at være sårbare i processen. Diana har været god til at give plads til os begge to og samtidig givet os en masse konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge i hverdagen sammen

Nadia C. 33 år

Terapien hos Diana har hjulpet mig med at få en forståelse og ikke mindst fornemmelse for mig selv og de udfordringer jeg har haft, især i kærlighedsrelationer.
Diana har på ganske kort tid sporet sig ind på og hjulpet mig med at turde italesætte og mærke mine egne følelser. Hendes varme, rolige tilstedeværelse har støttet mig i at lande mere i mig selv.

Diana har en mild og alligevel særdeleshed effektiv måde at arbejde på, hvilket på kort tid har gjort mig i stand til at komme i kontakt med dybere følelser og tilstande (fra min opvækst og tidligere erfaringer) som jeg ikke har været fuldt bevidst om at jeg egentlig gik og “bar” rundt på.
Det har været en enorm forløsning og lettelse at få øje på, og det har været hjælpsomt at være i det rum, som Diana skaber, hvor jeg har kunne besøge de følelser som jeg ellers har haft svært ved at håndtere på egen hånd.

Jeg har været rigtig glad for terapien hos Diana, fordi hendes empatiske og aldrig dømmende tilgang gør det naturligt for mig at turde være hudløst ærlig også dér, hvor det gør særligt ondt eller hvor jeg ikke er så stolt af mig selv.

Den tillid, hun vækker, og den måde, hun arbejder på, har været en afgørende forudsætning for den forandring, jeg har formået at skabe med hendes professionelle tilgang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Diana som terapeut!

Nadia C. 33 år
Antropolog

Mette S. 45 år

Med Diana som lyttende, klippefast, empatisk og tillidsvækkende terapeut, har jeg begivet mig ud på en indre rejse, hvor jeg gradvist har forandret mit indre kaos til et langt mere roligt og selvkærligt udgangspunkt. Det er som at finde et nyt og langt stærkere fodfæste.
Jeg har forstået, hvordan jeg fra de tidlige år har valgt strategier, der nok var hjælpsomme engang, men som i min voksne alder har stået i vejen for at finde en sund balance, særligt i mine relationer, herunder i relationen til mig selv.
Diana har støttet mig hele vejen og udfordret mit verdensbillede på en nænsom og virkningsfuld måde. Jeg ved ikke præcist, hvad det er, hun gør, men jeg oplever ofte, at noget har forandret sig til det bedre inde i mig.
Hun har en evne til både at se og gå til roden af, hvor det går galt. Jeg føler mig altid set og får aldrig serveret løsninger, der i sidste ende måske alligevel ikke ville være det rigtige. Hun gør sig aldrig klog på mig, men undersøger, bid for bid og vedholdende, hvordan det er at være mig og hun gør sig altid umage med at forstå præcist hvor det er, skoen trykker. Det gør mig virkelig tryg og selvom vi udforsker svære følelser, er hun med mig og jeg tør være nysgerrig på mig selv og mine egne sårbarheder.
Jeg vil til hver en tid anbefale Diana som terapeut, hvis du virkelig ønsker dybt forankrede forandringer. Det kan tage tid og det koster en personlig indsats, men jeg har aldrig gjort nogen vigtigere investering.

Mette S. 45 år
Cand. Merc.

Filichia, 30 år

Jeg har været i forløb med Diana som terapeut, ikke bare en gang, men hele 3 gange i fulde forløb.
Diana har været virkelig god til at støtte og hjælpe mig med mine udfordringer. Hun formår virkelig at få mig til at mærke og reflektere uden nogensinde at dømme eller blande noget ind, som ikke er relevant for netop mig. Hun er optaget af mine oplevelser og spørger undersøgende ind lige der, hvor mine udfordringer har sit udspring.
Derfor er det altid Diana, jeg vender tilbage til, enten når jeg har brug for en enkelt sesion eller gennemføre endnu et forløb, der altid er af høj kvalitet. Af samme årsag er det også Diana, jeg anbefaler, når jeg hører fra andre, at de har svært ved at finde den rette terapeut.
Fra hjertet tak for al din hjælp og støtte.

Knus
Filichia, 30 år
Hypotisør

Skriv til os

22 19 10 32