Udsæt – udsæt ikke – udsæt…

Kontakt Online booking

Udsæt – udsæt ikke – udsæt…


udsæt

Hvornår er det ok at udsætte?

Der er faktisk kun én eneste regel, du med fordel kan medtage i dine overvejelser, når du har lyst til at udsætte noget.

Hvis dét, du udsætter, vokser sig til en større opgave, mens den venter på dig, så er det en dårlig ide at udsætte.

Du kommer nemlig til at bruge mere tid og flere kræfter på opgaven, når den har vokset sig større.

Det gælder alt, lige fra oprydning og daglige småting til større og tungere sager.

Hvis du udsætter at tage dig kærligt af din krop, bliver din fysiske ubalance større, og dine betræbelser på at genvinde ligevægt bliver mere langvarige.

Hvis du udsætter at tage ansvar for din økonomi, bliver dine finansielle udfordringer større og sværere at håndtere, jo længere tid, du udsætter.

Hvis dit parforhold halter, vil du og din partner fjerne jer mere og mere fra hinanden, jo længere tid, I lader som ingenting samtidig med, at I håber på et mirakel.

Hvis du er ked af dit arbejdsliv, bliver du ikke gladere af at udsætte de beslutninger, der skal til for at skabe forandring. Tværtimod bliver du mere og mere undermineret, jo længere tid, du udsætter. Det betyder, at du gør dit udgangspunkt for forandring ringere.

Hvis du udsætter en vigtig samtale, som du bør tage, men som du ikke har lyst til, så fylder den uforholdsmæssigt meget mentalt. Derfor kommer du til at bruge for meget af din dyrebare tid på det.

Det er aldrig for sent at gå i gang. Heller ikke i forhold til dine relationer.

Vi skal dog på den anden side heller ikke stresse rundt for at holde alle opgaver i skak.

Men sandheden er, at jo før du tager balancerede livtag med dine opgaver, behov og udfordringer, jo mere vil din balance stabilisere sig og jo mere vil du opleve følelsen af succes.

Så udsæt gerne, men helst med fuld bevidsthed.

[otw_shortcode_info_box border_type=”bordered” border_color_class=”otw-green-border” border_style=”bordered” rounded_corners=”rounded-10″ background_pattern=”otw-pattern-5″]Dit Personlige Lederskab handler blandt andet om at have fuld bevidsthed om dine mønstre og hvordan du spænder ben for dig selv, så du kan ændre din adfærd til noget, der støtter dig bedre.

Ring til mig på 28 83 05 32 eller skriv til mig på info@dianateresa.dk og lad os tale om, hvad jeg kan tilbyde dig.

Jeg glæder mig til at tale med dig. [/otw_shortcode_info_box]

Skriv til os

22 19 10 32