Forstå din teenagers behov

Kontakt Online booking

Forstå din teenagers behov


Din teenagers behov

Forstå din teenagers behov

Hvis du er mor eller far, så er du sikkert helt fortrolig med, at dit eget personlige lederskab er en vigtig forudsætning for dit forældreskab.

Tillid, åbenhed, samarbejde og nærhed står på ønskelisten, når det kommer til det dyrebare forhold til vores børn.

Så længe børnene er små, er vi meget opmærksomme på deres behov. Vi passer på dem og nusser om dem og hjælper med alt mellem himmel og jord. Og de tager imod vores støtte uden at tænke over det og uden at brokke sig.

Når de bliver teenagere, kommer mange voksne i tvivl om, hvordan forældrerollen skal udfolde sig.
Det går så stærkt, og teenagerens egen udvikling betyder, at de gerne selv vil bestemme alt mens de løsriver sig fra deres barndoms silhouet på en måde, der kan være svær at genkende.

Din forældrerolle er dog langt fra udspillet, når dit barn gennemlever sine teenageår.

Udfordringen er imidlertid at forstå, hvordan du som forælder tilpasser din omsorg i en takt, der stemmer overens med teenagerens udvikling.

Hvad er dit ansvar som forælder og hvor går ansvaret over til din teenager?

Én ting er sikkert: så længe du holder fast i ansvaret, vil din teenager som regel ikke gribe det. Så det er virkelig en kunst at finde balancen.

Et godt sted at starte er at kende din teenagers behov. Vores behov er så grundlæggende for vores trivsel, at det burde være noget, der blev undervist i på skolerne.

Når du kender din teenagers behov, bliver du den bedste støtte, når din teenager skal forstå sig selv og trives med sit nye og kontinuerligt voksende ansvar.

Skriv til os

22 19 10 32