Autopilotens værste fjende

Kontakt Online booking

Autopilotens værste fjende


autopilot

Din autopilot blokerer din udvikling

Mennesker er vanedyr – det har du sikkert bemærket.

Så snart du én gang har sat dig ét sted ved spisebordet, i sofaen, eller i togkupeen, søger du typisk samme plads igen næste gang.
Samme mønster gentager sig med spisevaner, kommunikation og alle mulige andre måder, der afspejler din måde at være i verden på.

Din autopilot er dit fantastiske indbyggede energi-spare-system, som sikrer, at du ikke hele tiden skal overveje, ræsonnere og bruge energi, når du skal tage et valg, som du har taget før.

Andre vil kalde det den menneskelige dovenskab. Når noget virker godt – hvorfor så ændre på det?

Mange af os lever da faktisk også i fuld tilfredshed med tingenes tilstand. Det føles trygt og godt at gentage os selv. Vi kender handlingen og vi kender resultatet.

Derfor er det også kun vigtigt at beskæftige dig med din autopilot, hvis du ønsker andre resultater eller tilstande end dem, du kender.

Hvis du rent faktisk ønsker, at forholdet til dig selv, din karriere, kæreste, økonomi, krop, børn eller andre relationer ændrer sig, så du bliver gladere og livet lettere, så er der ingen vej udenom at lære at styre din velmenende autopilot, så den ikke styrer dig.

Den værste fjende, din autopilot kender, er bevidsthed. Nærvær og aktive valg.

Jo mere bevidsthed du har på noget, du gerne vil ændre, jo mindre magt har din autopilot.

Vil du ændre på noget i en relation, så er det afgørende, at du ikke kører i samme spor, som du plejer. Vil du i bedre form, må du vælge noget andet end sofaen – som du plejer. Hvis du ønsker forandring på karrierefronten, må du tage ansvar for, hvad retning, du ønsker at bevæge dig hen imod. Hvis din økonomi sejler, må du kigge den nøje igennem og træffe valg, fremfor at fortrænge den og håbe på det bedste. Og vice versa.

Med et godt personligt lederskab lærer du, hvordan du sætter autopiloten på hold og bevidsthed og ansvar på start. Det hele bliver sjovere, når det er dig, der styrer i stedet for dine indgroede vaner eller tilfældigheder.

Det lyder måske let nok, men vi ved alle, hvor svært det kan være at ændre vaner.
Din autopilot er stærk og det kan næsten føles som om den har sin helt egen vilje. Den blokerer din udvikling og holder dig fanget i det trygge og velkendte.

Men det kan lade sig gøre at tage kontrol over din autopilot. Hvis du vælger det.

[otw_shortcode_info_box border_type=”bordered” border_color_class=”otw-green-border” border_style=”bordered” rounded_corners=”rounded-10″ background_pattern=”otw-pattern-2″]Vil du have støtte til at løfte dit personlige lederskab og få styr på din autopilot?

Ring til mig på 28 83 05 32 eller skriv på info@dianateresa.dk

Jeg glæder mig til at tale med dig. [/otw_shortcode_info_box]

Referencer

Anne og Morten

Vi havde brug for hjælp til at bryde et usundt mønster af skænderier. Vi ønskede hjælp til bedre at forstå hinanden og vores forskellige måder at reagere på i skænderier. Vi har lært meget om hinanden og selvom kærligheden aldrig har manglet i vores forhold, så føles det bare så let at elske hinanden nu. Stor tak til Diana ❤️

Vi har især haft gavn af at forstå hinandens reaktionsmønstre. Med en grundig forståelse heraf er vores kommunikation blevet meget bedre.
For os har Diana skabt nogle meget trygge rammer, der har gjort det muligt for os begge at være sårbare i processen. Diana har været god til at give plads til os begge to og samtidig givet os en masse konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge i hverdagen sammen

Nadia C. 33 år

Terapien hos Diana har hjulpet mig med at få en forståelse og ikke mindst fornemmelse for mig selv og de udfordringer jeg har haft, især i kærlighedsrelationer.
Diana har på ganske kort tid sporet sig ind på og hjulpet mig med at turde italesætte og mærke mine egne følelser. Hendes varme, rolige tilstedeværelse har støttet mig i at lande mere i mig selv.

Diana har en mild og alligevel særdeleshed effektiv måde at arbejde på, hvilket på kort tid har gjort mig i stand til at komme i kontakt med dybere følelser og tilstande (fra min opvækst og tidligere erfaringer) som jeg ikke har været fuldt bevidst om at jeg egentlig gik og “bar” rundt på.
Det har været en enorm forløsning og lettelse at få øje på, og det har været hjælpsomt at være i det rum, som Diana skaber, hvor jeg har kunne besøge de følelser som jeg ellers har haft svært ved at håndtere på egen hånd.

Jeg har været rigtig glad for terapien hos Diana, fordi hendes empatiske og aldrig dømmende tilgang gør det naturligt for mig at turde være hudløst ærlig også dér, hvor det gør særligt ondt eller hvor jeg ikke er så stolt af mig selv.

Den tillid, hun vækker, og den måde, hun arbejder på, har været en afgørende forudsætning for den forandring, jeg har formået at skabe med hendes professionelle tilgang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Diana som terapeut!

Nadia C. 33 år
Antropolog

Mette S. 45 år

Med Diana som lyttende, klippefast, empatisk og tillidsvækkende terapeut, har jeg begivet mig ud på en indre rejse, hvor jeg gradvist har forandret mit indre kaos til et langt mere roligt og selvkærligt udgangspunkt. Det er som at finde et nyt og langt stærkere fodfæste.
Jeg har forstået, hvordan jeg fra de tidlige år har valgt strategier, der nok var hjælpsomme engang, men som i min voksne alder har stået i vejen for at finde en sund balance, særligt i mine relationer, herunder i relationen til mig selv.
Diana har støttet mig hele vejen og udfordret mit verdensbillede på en nænsom og virkningsfuld måde. Jeg ved ikke præcist, hvad det er, hun gør, men jeg oplever ofte, at noget har forandret sig til det bedre inde i mig.
Hun har en evne til både at se og gå til roden af, hvor det går galt. Jeg føler mig altid set og får aldrig serveret løsninger, der i sidste ende måske alligevel ikke ville være det rigtige. Hun gør sig aldrig klog på mig, men undersøger, bid for bid og vedholdende, hvordan det er at være mig og hun gør sig altid umage med at forstå præcist hvor det er, skoen trykker. Det gør mig virkelig tryg og selvom vi udforsker svære følelser, er hun med mig og jeg tør være nysgerrig på mig selv og mine egne sårbarheder.
Jeg vil til hver en tid anbefale Diana som terapeut, hvis du virkelig ønsker dybt forankrede forandringer. Det kan tage tid og det koster en personlig indsats, men jeg har aldrig gjort nogen vigtigere investering.

Mette S. 45 år
Cand. Merc.

Filichia, 30 år

Jeg har været i forløb med Diana som terapeut, ikke bare en gang, men hele 3 gange i fulde forløb.
Diana har været virkelig god til at støtte og hjælpe mig med mine udfordringer. Hun formår virkelig at få mig til at mærke og reflektere uden nogensinde at dømme eller blande noget ind, som ikke er relevant for netop mig. Hun er optaget af mine oplevelser og spørger undersøgende ind lige der, hvor mine udfordringer har sit udspring.
Derfor er det altid Diana, jeg vender tilbage til, enten når jeg har brug for en enkelt sesion eller gennemføre endnu et forløb, der altid er af høj kvalitet. Af samme årsag er det også Diana, jeg anbefaler, når jeg hører fra andre, at de har svært ved at finde den rette terapeut.
Fra hjertet tak for al din hjælp og støtte.

Knus
Filichia, 30 år
Hypotisør

Skriv til os

22 19 10 32