Autopilotens værste fjende

Kontakt Online booking

Autopilotens værste fjende


autopilot

Din autopilot blokerer din udvikling

Mennesker er vanedyr – det har du sikkert bemærket.

Så snart du én gang har sat dig ét sted ved spisebordet, i sofaen, eller i togkupeen, søger du typisk samme plads igen næste gang.
Samme mønster gentager sig med spisevaner, kommunikation og alle mulige andre måder, der afspejler din måde at være i verden på.

Din autopilot er dit fantastiske indbyggede energi-spare-system, som sikrer, at du ikke hele tiden skal overveje, ræsonnere og bruge energi, når du skal tage et valg, som du har taget før.

Andre vil kalde det den menneskelige dovenskab. Når noget virker godt – hvorfor så ændre på det?

Mange af os lever da faktisk også i fuld tilfredshed med tingenes tilstand. Det føles trygt og godt at gentage os selv. Vi kender handlingen og vi kender resultatet.

Derfor er det også kun vigtigt at beskæftige dig med din autopilot, hvis du ønsker andre resultater eller tilstande end dem, du kender.

Hvis du rent faktisk ønsker, at forholdet til dig selv, din karriere, kæreste, økonomi, krop, børn eller andre relationer ændrer sig, så du bliver gladere og livet lettere, så er der ingen vej udenom at lære at styre din velmenende autopilot, så den ikke styrer dig.

Den værste fjende, din autopilot kender, er bevidsthed. Nærvær og aktive valg.

Jo mere bevidsthed du har på noget, du gerne vil ændre, jo mindre magt har din autopilot.

Vil du ændre på noget i en relation, så er det afgørende, at du ikke kører i samme spor, som du plejer. Vil du i bedre form, må du vælge noget andet end sofaen – som du plejer. Hvis du ønsker forandring på karrierefronten, må du tage ansvar for, hvad retning, du ønsker at bevæge dig hen imod. Hvis din økonomi sejler, må du kigge den nøje igennem og træffe valg, fremfor at fortrænge den og håbe på det bedste. Og vice versa.

Med et godt personligt lederskab lærer du, hvordan du sætter autopiloten på hold og bevidsthed og ansvar på start. Det hele bliver sjovere, når det er dig, der styrer i stedet for dine indgroede vaner eller tilfældigheder.

Det lyder måske let nok, men vi ved alle, hvor svært det kan være at ændre vaner.
Din autopilot er stærk og det kan næsten føles som om den har sin helt egen vilje. Den blokerer din udvikling og holder dig fanget i det trygge og velkendte.

Men det kan lade sig gøre at tage kontrol over din autopilot. Hvis du vælger det.

[otw_shortcode_info_box border_type=”bordered” border_color_class=”otw-green-border” border_style=”bordered” rounded_corners=”rounded-10″ background_pattern=”otw-pattern-2″]Vil du have støtte til at løfte dit personlige lederskab og få styr på din autopilot?

Ring til mig på 28 83 05 32 eller skriv på info@dianateresa.dk

Jeg glæder mig til at tale med dig. [/otw_shortcode_info_box]

Skriv til os

22 19 10 32