Kan du huske, hvem du var

Kontakt Online booking

Kan du huske, hvem du var


barneliv
Foto fra MalaikaArt.dk

…inden du blev fortalt hvem og hvordan du hellere skulle være?

Husker du det overhovedet? Hvem var du, da du var barn?

 • Kunne du glædes over selv de mindste ting, som var det ren magi?
 • Var du åben overfor nye bekendtskaber – helt blottet for fordomme og næserynken?
 • Var du impulsiv og kunne du spontant følge selv dine skøreste indskydelser?
 • Kunne du elske af hele dit hjerte uden tanke for, at dit selvsamme hjerte kunne blive knust senere?
 • Kunne du hjælpe og trøste andre uden tanke på, om du fik noget igen?
 • Kunne du lege og grine uden at tænke på dagen i morgen?
 • Måtte du falde udmattet om og sove, når du var træt?
 • Måtte du græde og blev du trøstet, når du var ked af det?
 • Måtte du være vred, når dine grænser blev overtrådt?
 • Kunne du lave fejl uden af den grund at føle dig skyldig og skamfuld?
 • Havde du mod på at prøve noget nyt uden angst for, hvad der kunne gå galt?
 • Kunne du være glad og opstemt uden at føle dig for meget, for støjende eller forkert?

Hvad skete der med det barn, der var i verden på den måde? Hvor blev det frie, nysgerrige og kærlige lille væsen af?

Ikke så mærkeligt, at de fleste af os kan blive helt opslugt af et lille barn, der bare er sig selv, helt umiddelbar og ren i sine oplevelser og intentioner.

Jeg tænker, at det lille barn minder os om noget, vi forlængst har begravet inde i os selv. En stor guldklump, der alene ved mindet om den kan føde en følelse af glæde og kærlighed eller måske nærmere melankoli og længsel efter dét, der var engang.

Det er så utroligt givende og meningsfuldt at hjælpe andre mennesker med at grave det guld frem igen.

For barnets egenskaber og adfærd er ikke kun for børn. Bare tænk over, når vi en sjælden gang møder en voksen, der tør være sig selv uden at lægge snærende og hæmmende bånd ned over sin lysende sjæl. En voksen, der kan støtte sig selv og tør vise udenpå, hvad og hvem han/hun er indeni.

Det er ikke alene befriende, det er også livsbekræftende og løfter selv den tungeste energi til et niveau, der alt for ofte kun er forbeholdt vores drømme.

Jeg tænker på det lille barn, jeg har indeni mig og befrier hende lige så stille fra de tyngende bånd, så hun igen kan få lov til at fylde, være, feste, støje, lære, møde, fejle, græde, rase og ikke mindst rumme og elske – sig selv, de andre og verden igen.

Referencer

Anne og Morten

Vi havde brug for hjælp til at bryde et usundt mønster af skænderier. Vi ønskede hjælp til bedre at forstå hinanden og vores forskellige måder at reagere på i skænderier. Vi har lært meget om hinanden og selvom kærligheden aldrig har manglet i vores forhold, så føles det bare så let at elske hinanden nu. Stor tak til Diana ❤️

Vi har især haft gavn af at forstå hinandens reaktionsmønstre. Med en grundig forståelse heraf er vores kommunikation blevet meget bedre.
For os har Diana skabt nogle meget trygge rammer, der har gjort det muligt for os begge at være sårbare i processen. Diana har været god til at give plads til os begge to og samtidig givet os en masse konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge i hverdagen sammen

Nadia C. 33 år

Terapien hos Diana har hjulpet mig med at få en forståelse og ikke mindst fornemmelse for mig selv og de udfordringer jeg har haft, især i kærlighedsrelationer.
Diana har på ganske kort tid sporet sig ind på og hjulpet mig med at turde italesætte og mærke mine egne følelser. Hendes varme, rolige tilstedeværelse har støttet mig i at lande mere i mig selv.

Diana har en mild og alligevel særdeleshed effektiv måde at arbejde på, hvilket på kort tid har gjort mig i stand til at komme i kontakt med dybere følelser og tilstande (fra min opvækst og tidligere erfaringer) som jeg ikke har været fuldt bevidst om at jeg egentlig gik og “bar” rundt på.
Det har været en enorm forløsning og lettelse at få øje på, og det har været hjælpsomt at være i det rum, som Diana skaber, hvor jeg har kunne besøge de følelser som jeg ellers har haft svært ved at håndtere på egen hånd.

Jeg har været rigtig glad for terapien hos Diana, fordi hendes empatiske og aldrig dømmende tilgang gør det naturligt for mig at turde være hudløst ærlig også dér, hvor det gør særligt ondt eller hvor jeg ikke er så stolt af mig selv.

Den tillid, hun vækker, og den måde, hun arbejder på, har været en afgørende forudsætning for den forandring, jeg har formået at skabe med hendes professionelle tilgang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Diana som terapeut!

Nadia C. 33 år
Antropolog

Mette S. 45 år

Med Diana som lyttende, klippefast, empatisk og tillidsvækkende terapeut, har jeg begivet mig ud på en indre rejse, hvor jeg gradvist har forandret mit indre kaos til et langt mere roligt og selvkærligt udgangspunkt. Det er som at finde et nyt og langt stærkere fodfæste.
Jeg har forstået, hvordan jeg fra de tidlige år har valgt strategier, der nok var hjælpsomme engang, men som i min voksne alder har stået i vejen for at finde en sund balance, særligt i mine relationer, herunder i relationen til mig selv.
Diana har støttet mig hele vejen og udfordret mit verdensbillede på en nænsom og virkningsfuld måde. Jeg ved ikke præcist, hvad det er, hun gør, men jeg oplever ofte, at noget har forandret sig til det bedre inde i mig.
Hun har en evne til både at se og gå til roden af, hvor det går galt. Jeg føler mig altid set og får aldrig serveret løsninger, der i sidste ende måske alligevel ikke ville være det rigtige. Hun gør sig aldrig klog på mig, men undersøger, bid for bid og vedholdende, hvordan det er at være mig og hun gør sig altid umage med at forstå præcist hvor det er, skoen trykker. Det gør mig virkelig tryg og selvom vi udforsker svære følelser, er hun med mig og jeg tør være nysgerrig på mig selv og mine egne sårbarheder.
Jeg vil til hver en tid anbefale Diana som terapeut, hvis du virkelig ønsker dybt forankrede forandringer. Det kan tage tid og det koster en personlig indsats, men jeg har aldrig gjort nogen vigtigere investering.

Mette S. 45 år
Cand. Merc.

Filichia, 30 år

Jeg har været i forløb med Diana som terapeut, ikke bare en gang, men hele 3 gange i fulde forløb.
Diana har været virkelig god til at støtte og hjælpe mig med mine udfordringer. Hun formår virkelig at få mig til at mærke og reflektere uden nogensinde at dømme eller blande noget ind, som ikke er relevant for netop mig. Hun er optaget af mine oplevelser og spørger undersøgende ind lige der, hvor mine udfordringer har sit udspring.
Derfor er det altid Diana, jeg vender tilbage til, enten når jeg har brug for en enkelt sesion eller gennemføre endnu et forløb, der altid er af høj kvalitet. Af samme årsag er det også Diana, jeg anbefaler, når jeg hører fra andre, at de har svært ved at finde den rette terapeut.
Fra hjertet tak for al din hjælp og støtte.

Knus
Filichia, 30 år
Hypotisør

Skriv til os

22 19 10 32