Knokleri i relationerne

Kontakt Online booking

Knokleri i relationerne


relationer

Relationer er alt

Mange af os, for ikke at sige de fleste af os, er på alt for hårdt arbejde i vores relationer.

Eftersom venskaber, familie og andre personlige forbindelser formentlig er den allervigtigste bestanddel af tilværelsen, er det logisk, at vi gør os umage for at gøre alt muligt for at have relationer i det hele taget.

Men relationer er ikke bare relationer.

Relationer kan være opbyggende eller nedbrydende. Begge typer af relationer kan være lærerige – for du kan altid lære noget om dig selv af de relationer, du har. Også de mere dysfunktionelle relationer.

Hvis dine relationer er dominerende, manipulerende, nedgørende, grænseoverskridende eller på anden måde drænende, har du mulighed for at kigge på, hvorfor du lige er et match til netop det.

Lukker du ned for dine egne behov i en relation? Gør du alt for de andre, men modtager intet igen? Har du de bedste intentioner, og bliver du alligevel r..rendt i en relation? Slider du dig selv op for at holde andre glade, mens du selv synker ned i ensom ked-af-det-hed?

Det er en utrolig hård og nedbrydende vej, at være på, når der skal knokles for meget i relationerne. Når vi hele tiden skal lægge bånd på os selv for at blive et accepteret medlem af flokken. Når pleaser energien tager over fordi vi frygter at blive dømt ude.

Men der er både håb og læring til dig, hvis du er nysgerrig.

Nogle relationer har overlevet sig selv, men er i virkeligheden ikke levedygtige. Andre relationer kan vendes til noget bedre og mere bæredygtigt, når du bliver bevidst om dine egne adfærdsmønstre.

Hvis du lærer at arbejde med relationen til dig selv, begynder relationerne til andre også at blive bedre, mere balancerede, mere opbyggende og mere meningsfulde. For du er meget bedre værd end at hænge fast i relationer, der koster alt for meget på din personlige konto.

Og det er dér, det hele starter. Hos dig selv.

 

 

 

Skriv til os

22 19 10 32