Mavefornemmelse er ikke vejen til succes

Kontakt Online booking

Mavefornemmelse er ikke vejen til succes


mavefornemmelse

Mavefornemmelse leder dig sjældent til succes.

Mange tror, at hvis bare de følger deres mavefornemmelse, så dukker succes sikkert op på et eller andet tidspunkt.

Så enkelt er det ikke.

Der er nemlig forskel på intuition og mavefornemmelse.

Intuition

Intuition er – populært sagt – dit hjertes kalden.

Det er ideen, der slår ned i dig, når du går en tur alene.

Det er den tanke, der vedholdende dukker op i din bevidsthed, selvom du igen og igen skubber den til side.

Intuitionen kan være superprovokerende, fordi den banker på hele tiden og fordi du ikke altid forstår, hvad du skal stille op med den.

Det er her, din mavefornemmelse spiller ind.

Mavefornemmelse

Mavefornemmelsen er din samlede oplagring af erfaringer, fortolkninger, konklusioner og overbevisninger om, hvem du selv er og hvad du selv er i stand til.

Hvis din mavefornemmelse griner hånligt af dit intuitive indfald – ja, bliver det indfald sjældent til noget.

Det er ærgerligt – for din intuition lyver faktisk ikke.

Det gør din mavefornemmelse til gengæld (ofte).

For mavefornemmelsen (dine overbevisninger om, hvem du er og hvad du kan), dækker aldrig hele sandheden om dig. Du er og kan altid meget mere, end din mavefornemmelse har registreret.

Mavefornemmelsen er dit selvbillede – og dit selvbillede er altid plastisk og kan ændres. Det er et spørgsmål om dit frie valg. Om du vil lade din fortid afgøre, hvem du er i dag og fremover.

Din mavefornemmelse blokerer dig

Selvom mavefornemmelsen siger dig, at din intuitive ide (eller dit ønske/drøm) ikke er noget for dig – så er den konklusion typisk truffet på et alt for spinkelt grundlag.

Mavefornemmelsen er udtryk for, at din krop husker, at du engang ville gøre noget i samme stil og at det ikke gik godt, og at du blev skuffet, ked af det eller vred.

Derfor hvisker mavefornemmelsen alt for ofte: Gør det ikke! Glem det! Vælg det sikre!

Mavefornemmelsen giver dig et vink om, at hvis du gør det alligevel, kan det være farligt for dig.

Kunsten at gøre det alligevel

Mavefornemmelsen er altså den usynlige kant, der sørger for, at du bliver i den udfoldelseszone, der virker helt familiær og velkendt for dig.

Og så bliver det svært at udvikle sig. Det bliver svært at gå efter succes. Eller intuition.

Det bliver især svært, fordi din mavefornemmelse har sæde i din underbevidstheds dyb.
Det kan være ældgamle oplevelser, der har lagret sig og som styrer din nutid.

Hvis du genkender beskrivelsen, så fortvivl ikke.

Der er en vej videre. Men den kræver lidt nysgerrighed og noget vilje fra din side.

Det er dig, og kun dig, der kan ændre din mavefornemmelse.

Men jeg kan godt hjælpe dig.

Så har du mod på den del af dit personlige lederskab kan du lære ikke bare at høre, men også at følge din intuition til dét, der er succes for dig.

 

Referencer

Anne og Morten

Vi havde brug for hjælp til at bryde et usundt mønster af skænderier. Vi ønskede hjælp til bedre at forstå hinanden og vores forskellige måder at reagere på i skænderier. Vi har lært meget om hinanden og selvom kærligheden aldrig har manglet i vores forhold, så føles det bare så let at elske hinanden nu. Stor tak til Diana ❤️

Vi har især haft gavn af at forstå hinandens reaktionsmønstre. Med en grundig forståelse heraf er vores kommunikation blevet meget bedre.
For os har Diana skabt nogle meget trygge rammer, der har gjort det muligt for os begge at være sårbare i processen. Diana har været god til at give plads til os begge to og samtidig givet os en masse konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge i hverdagen sammen

Nadia C. 33 år

Terapien hos Diana har hjulpet mig med at få en forståelse og ikke mindst fornemmelse for mig selv og de udfordringer jeg har haft, især i kærlighedsrelationer.
Diana har på ganske kort tid sporet sig ind på og hjulpet mig med at turde italesætte og mærke mine egne følelser. Hendes varme, rolige tilstedeværelse har støttet mig i at lande mere i mig selv.

Diana har en mild og alligevel særdeleshed effektiv måde at arbejde på, hvilket på kort tid har gjort mig i stand til at komme i kontakt med dybere følelser og tilstande (fra min opvækst og tidligere erfaringer) som jeg ikke har været fuldt bevidst om at jeg egentlig gik og “bar” rundt på.
Det har været en enorm forløsning og lettelse at få øje på, og det har været hjælpsomt at være i det rum, som Diana skaber, hvor jeg har kunne besøge de følelser som jeg ellers har haft svært ved at håndtere på egen hånd.

Jeg har været rigtig glad for terapien hos Diana, fordi hendes empatiske og aldrig dømmende tilgang gør det naturligt for mig at turde være hudløst ærlig også dér, hvor det gør særligt ondt eller hvor jeg ikke er så stolt af mig selv.

Den tillid, hun vækker, og den måde, hun arbejder på, har været en afgørende forudsætning for den forandring, jeg har formået at skabe med hendes professionelle tilgang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Diana som terapeut!

Nadia C. 33 år
Antropolog

Mette S. 45 år

Med Diana som lyttende, klippefast, empatisk og tillidsvækkende terapeut, har jeg begivet mig ud på en indre rejse, hvor jeg gradvist har forandret mit indre kaos til et langt mere roligt og selvkærligt udgangspunkt. Det er som at finde et nyt og langt stærkere fodfæste.
Jeg har forstået, hvordan jeg fra de tidlige år har valgt strategier, der nok var hjælpsomme engang, men som i min voksne alder har stået i vejen for at finde en sund balance, særligt i mine relationer, herunder i relationen til mig selv.
Diana har støttet mig hele vejen og udfordret mit verdensbillede på en nænsom og virkningsfuld måde. Jeg ved ikke præcist, hvad det er, hun gør, men jeg oplever ofte, at noget har forandret sig til det bedre inde i mig.
Hun har en evne til både at se og gå til roden af, hvor det går galt. Jeg føler mig altid set og får aldrig serveret løsninger, der i sidste ende måske alligevel ikke ville være det rigtige. Hun gør sig aldrig klog på mig, men undersøger, bid for bid og vedholdende, hvordan det er at være mig og hun gør sig altid umage med at forstå præcist hvor det er, skoen trykker. Det gør mig virkelig tryg og selvom vi udforsker svære følelser, er hun med mig og jeg tør være nysgerrig på mig selv og mine egne sårbarheder.
Jeg vil til hver en tid anbefale Diana som terapeut, hvis du virkelig ønsker dybt forankrede forandringer. Det kan tage tid og det koster en personlig indsats, men jeg har aldrig gjort nogen vigtigere investering.

Mette S. 45 år
Cand. Merc.

Filichia, 30 år

Jeg har været i forløb med Diana som terapeut, ikke bare en gang, men hele 3 gange i fulde forløb.
Diana har været virkelig god til at støtte og hjælpe mig med mine udfordringer. Hun formår virkelig at få mig til at mærke og reflektere uden nogensinde at dømme eller blande noget ind, som ikke er relevant for netop mig. Hun er optaget af mine oplevelser og spørger undersøgende ind lige der, hvor mine udfordringer har sit udspring.
Derfor er det altid Diana, jeg vender tilbage til, enten når jeg har brug for en enkelt sesion eller gennemføre endnu et forløb, der altid er af høj kvalitet. Af samme årsag er det også Diana, jeg anbefaler, når jeg hører fra andre, at de har svært ved at finde den rette terapeut.
Fra hjertet tak for al din hjælp og støtte.

Knus
Filichia, 30 år
Hypotisør

Skriv til os

22 19 10 32