Personlighed påvirker dit helbred

Kontakt Online booking

Personlighed påvirker dit helbred


personlighed

Personlighed og helbred hænger sammen

Det er sådan set ingen nyhed for de fleste – og dog.
Det er ihvertfald en nyhed, at der er ved at være godt gang i de videnskabelige undersøgelser, der kan bevise, hvad mange af os allerede ved.

Måske bliver de sidste skeptikere overbevist med videnskabelige beviser, hvad ved jeg, spændende og interessant er det under alle omstændigheder – en god udvikling, skulle jeg mene.

Fjendtlighed, vrede og kynisme kan øge din risiko for hjertesygdom, kræft og tidlig død.
Forskere har også fundet ud af, at depressive og ængstelige mennesker oftere får demens end andre. Og det er jo bare en lille håndfuld eksempler.

Næste spørgsmål er så, om man kan ændre personlighed, så helbreddet bliver bedre?

Her deles vandende igen. For hvad lægger vi i ordet personlighed?
Er det karaktertræk (og hvad lægger vi i dét begreb?), er det opførsel, er det vaner – er det traumer, der har dannet vores personlighed, er det lag, som vi har taget på os i takt med vores opvækst, og/eller danner vores følelser baggrund for den personlighed vi selv og andre oplever?
I mit perspektiv er det en kombination af mange ting.

Som numerolog er det – udover ovennævnte – min overbevisning, at vores identitet, personlighed eller hvad vi nu skal kalde det, afspejles i vores numeroskop, der igen afspejler vores vibration og dermed også, hvad vi tiltrækker i livet, herunder vrede, konflikter, depression og derfor også sygdom.

Jeg har erfaret, både i forhold til mig selv, og i forhold til mine kunder, at det klart kan lade sig gøre, at ændre personlighed.
Det kan lade sig gøre at få indsigt og forståelse for sig selv, det er muligt at blive mere bevidst om sine mønstre (og ændre dem) og det er muligt at få forløst gamle traumer og derefter gå gennem tilværelsen på en måde, der både er mere nydelsesfuld – og sund.

Er det let? Det vil nok være en overdrivelse at sige, at det er let, men jeg er 100% overbevist om, at det er muligt.

Læs mere på Videnskab.dk, hvis du vil vide lidt mere om de videnskabelige indsigter.

Skriv til os

22 19 10 32